ΤΑ ΜΠΛΟΚΙΑ

Ειδήσεις και αναλύσεις από τη Λέσβο και την Ελλάδα με αριστερή ματιά!

Αλληλεγγύη Δεύτερο Θέμα

Την «Αλληλεγγύη για Όλους» επισκέφθηκε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος

Επίσκεψη στην «Αλληλεγγύη για όλους» πραγματοποίησε ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Ενημερώθηκε για τις πλούσιες δράσεις της «Αλληλεγγύης» για τη στήριξη συμπολιτών μας που πλήττονται από την πανδημία, την αποστολή ειδών πρώτης ανάγκης στους πλημμυροπαθείς της Καρδίτσας και της Εύβοιας αλλά και στις δομές αλληλεγγύης “Συνύπαρξη” και ΠΙΚΠΑ Λέσβου, στα παιδιά της Μόριας κ.α.

Ο Δημ. Τζανακόπουος υπενθύμισε σε σχόλιό του πως η «Αλληλεγγύη» είναι «μια δομή που ξεκίνησε να λειτουργεί την περίοδο που η χώρα βίωνε μια άνευ προηγουμένου οικονομική και ανθρωπιστική κρίση με σκοπό την στήριξη των συνανθρώπων μας που έβλεπαν τις ζωές τους να καταρρέουν. Σήμερα, σε μια εποχή όξυνσης των ανισοτήτων, μιας νέας οικονομικής κρίσης, με τις συνέπειες της κλιματικής αλλαγής να επιδεινώνονται και την κατάσταση στο προσφυγικό εκρηκτική, η “Αλληλεγγύη για όλους” είναι ξανά παρούσα για να προσφέρει, τι άλλο; αλληλεγγύη».

Στη συνέχεια δήλωσε πως «ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία θα συνεχίσει να ενισχύει και να στηρίζει όλες τις δράσεις αλληλεγγύης καθώς και να αναδεικνύει τα κρίσιμα αυτά ζητήματα στη δημόσια σφαίρα», ενώ κάλεσε άπαντες να ενημερωθούν για τις δράσεις της «Αλληλεγγύης για Όλους» αλλά και για το πως μπορούν να την ενισχύσουν.

Βρείτε το site της Αλληλεγγύης για Όλους, εδώ.