ΤΑ ΜΠΛΟΚΙΑ

Ειδήσεις και αναλύσεις από τη Λέσβο και την Ελλάδα με αριστερή ματιά!

Πολιτική

Ανοιχτή συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ την Παρασκευή: Η Λέσβος στην μεταμνημονιακή εποχή με νέες δυνατότητες

 

Η διατήρηση των μειωμένων συντελεστών του ΦΠΑ, το Μεταφορικό Ισοδύναμο,  το Ειδικό Αναπτυξιακό για τα νησιά του Β. Αιγαίου, ο διπλασιασμός των πόρων της επόμενης προγραμματικής περιόδου, σε συνδυασμό με τις μεγάλες θεσμικές αλλαγές του Κλεισθένη, όπως είναι η αποφασιστική ενίσχυση των κοινοτήτων, αλλά και η διάσπαση του Δήμου Λέσβου είναι μερικές από αυτές τις νέες δυνατότητες.

Μαζί με μια σειρά άλλες μικρότερες και μεγαλύτερες παρεμβάσεις σε έργα υποδομής, διαμορφώνουν τον καμβά πάνω στον οποίο θα πορευτεί το νησί μας, τα επόμενα χρόνια.

Για αυτές τις νέες δυνατότητες, αλλά και για το σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ για την «επόμενη μέρα» στη Λέσβο, συζητάμε την Παρασκευή 20 Ιουλίου με τον Γραμματέα της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτη Ρήγα.

Στην εκδήλωση, ο Υφυπουργός Ναυτιλίας Νεκτάριος Σαντορινιός, θα παρουσιάσει το Μεταφορικό Ισοδύναμο, αλλά και τις άλλες πλευρές της νησιωτικής πολιτικής της κυβέρνησης.

Η συγκέντρωση θα γίνει Παρασκευή 20 Ιουλίου, στις 8.30 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων της Γ.Γ. Αιγαίου (Υπουργείο Αιγαίου)

Διαβάστε επίσης: