ΤΑ ΜΠΛΟΚΙΑ

Ειδήσεις και αναλύσεις από τη Λέσβο και την Ελλάδα με αριστερή ματιά!

Πολιτική Πρώτο Θέμα

Απάντηση Π. Πολάκη στα fake news της Ν.Δ. για δήθεν υποκίνηση (Video)

Θα περίμενα να έχει το στοιχειώδες φιλότιμο ο κ. Ρωμανός να αναγνωρίσει το λάθος και να ζητήσει ένα συγγνώμη για τα σενάρια υποκίνησης που διακίνησε ο αντιπεριφερειάρχης και η Ν.Δ., αλλά αυτό δεν έγινε… είπε ο Παύλος Πολάκης

Όπως εξήγησε χθες στο Kontra Channel: «Επισκεφτήκαμε με το κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ και αναδείξαμε ότι δίπλα στο γνωστό ΚΥΤ της Μόριας υπάρχει μια βραζιλιάνικη φαβέλα επί ελληνικού εδάφους. 15.000 άνθρωποι διαβιούν μέσα στις λάσπες, με ελάχιστες υποδομές και όρους υγιεινής» και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ συνέχισε:

«Αυτό με τις συμπτώσεις είναι «πετώ την λάσπη για να αποσείσω τις ευθύνες μου». Η Ν.Δ. επέλεξε τη γραμμή στο προσφυγικό από τον Ιούλη θα τους κάνω τη ζωή δύσκολη για να λειτουργήσει ως μήνυμα να μην έρχονται. Αυτή τη στιγμή εκεί που είχε 5.000 τον Ιούλιο η Μόρια τώρα έχει 20.000. Αυτό το ζήτημα με τη διαχείριση της κυβέρνησης οδηγείται σε έκρηξη.»

Όπως είπε ο κ. Πολάκης το προσφυγικό «δεν μπορούμε να το λύσουμε μόνοι μας. Ούτε μπορεί να το λύσει μια Ευρώπη στην οποία κυριαρχούν λογικές Όρμπαν και Σαλβίνι τις οποίες αντιγράφει ένα ακροδεξιό κομμάτι στη Ν.Δ. το οποίο πούλησε φύκια για μεταξωτές κορδέλες σε ένα ακροδεξιό ακροατήριο για να πάρει την κοινοβουλευτική πλειοψηφία και σήμερα θέλει να απλώσει αθερινόδιχτα και παραγάδια για να φράξει τις βάρκες που έρχονται. Από πάνω και από κάτω θα περάσουν αν πεινά ο άλλος…»

“Η Ν.Δ. στήριξε την επανεκλογή της στα τρία Μ και έκανε κωλοτούμπα και στα τρία ανέφερε χαρακτηριστικά ο Παύλος Πολάκης, Μακεδονικό, Μάτι και Μεταναστευτικό (προσφυγικό για μας). Αυτή την στιγμή προσπαθεί να πετάξει την μπάλα για να διώξει τις ευθύνες της» συμπλήρωσε ο Παύλος Πολάκης.