ΤΑ ΜΠΛΟΚΙΑ

Ειδήσεις και αναλύσεις από τη Λέσβο και την Ελλάδα με αριστερή ματιά!

Δεύτερο Θέμα Πολιτική

«Εσείς δεν είστε οι «άχρηστοι»;»: Το χιουμοριστικό «τηλεφώνημα» του ηθοποιού Θ. Μιχαηλίδη στα γραφεία της ΝΔ (βίντεο)

Προσκλήθηκε τελικά η ΝΔ στην ομιλία Τσίπρα στο Τάε Κβο Ντο το Σάββατο; Ο γνωστός ηθοποιός Θανάσης Μιχαηλίδης καλεί τα γραφεία της ΝΔ για να δώσει απαντήσεις…

Σε ένα τηλεφώνημα… «εφ” όλης της ύλης», ο ηθοποιός Θανάσης Μιχαηλίδης, συνομιλεί με τα γραφεία της ΝΔ, με «αφορμή», αρχικά, την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στο γήπεδο του Τάε Κβο Ντο του Φαλήρου με τον τίτλο «7 μήνες κυβέρνηση ΝΔ – Η απάτη των «αρίστων» αποκαλύπτεται» το Σάββατο 22/2, 6.30 μ.μ.

Ο γνωστός ηθοποιός, με σχόλιο «7 μήνες ρουφιανιά: Η »αριστεία» των αχρήστων», σε ένα βίντεο 3:30 λεπτών, θίγει μεταξύ άλλων ζητήματα της επικαιρότητας όπως την έξαρση της καταστολής, τις κινήσεις της κυβέρνησης στο προσφυγικό, με τον διαγωνισμό για το πλωτό φράγμα, τις μεθοδεύσεις που επιχειρούνται, κατά των προστατευόμενων μαρτύρων, στην υπόθεση του σκανδάλου Novartis, καθώς και την «κανονικότητα της ρουφιανιάς», όπως λέει.

«Ειμαι πραγματικά ευτυχισμένος γιατί (επιτέλους) αναδεικνύεται αυτή η κυβέρνηση – Εμ βέβαια, επτά μήνες τώρα, μην τρελαθούμε». Δείτε τη συνέχεια: