ΤΑ ΜΠΛΟΚΙΑ

Ειδήσεις και αναλύσεις από τη Λέσβο και την Ελλάδα με αριστερή ματιά!

Πολιτική

Π. Βογιατζής: Οι θέσεις της ΝΟΔΕ εκφράζουν θέσεις της Χρυσής Αυγής

Σημαντικές αναταράξεις στον τοπικό συντηρητικό χώρο και ειδικότερα στον χώρο της τοπικής Ν.Δ, είναι σίγουρο ότι θα προκαλέσει συνέντευξη του πρώην βουλευτή της ΝΔ και πρώην Νομάρχη Λέσβου, Π. Βογιατζή, που δημοσιεύει η τοπική εφημερίδα ΕΜΠΡΟΣ.

Ούτε λίγο, ούτε πολύ, ο Π. Βογιατζής κατηγορεί τα τοπικά στελέχη της Ν.Δ, καθώς επίσης και τον βουλευτή του κόμματος Χ. Αθανασίου, ότι στο προσφυγικό, δεν εκφράζουν τις θέσεις του κόμματος, αλλά της Χρυσής Αυγής!

«Η ΝΔ δεν έχει καθόλου ακραίες θέσεις. Βλέπω εδώ τα τοπικά στελέχη, τη νομαρχιακή και όλο αυτό το περιβάλλον του σημερινού βουλευτή του Χ. Αθανασίου να ρέπει σε μια ακροδεξιά τάση,  όσον αφορά το μεταναστευτικό.  Και είμαι περίεργος να δω πως θα το χειριστεί η ΝΔ γιατί οι θέσεις που εκφράζονται εδώ για το μεταναστευτικό δεν είναι δικές της. Αυτές που εκφράζονται εδώ είναι της Χρυσής Αυγής», λέει ο Π. Βογιατζής.

«Είναι λογικό ότι όταν ένα μέρος δέχεται ένα μεταναστευτικό ρεύμα ότι θα δημιουργηθούν προβλήματα»,  τονίζει στην συνέντευξή του ο πρώην νομάρχης. «Από κει και πέρα όμως δεν πρέπει να χάνουμε την ανθρωπιά μας» σημειώνει.