ΤΑ ΜΠΛΟΚΙΑ

Ειδήσεις και αναλύσεις από τη Λέσβο και την Ελλάδα με αριστερή ματιά!

Δεύτερο Θέμα Πολιτική

Ραν Ταν Πλαν

Καλώς ή κακώς ο Αλέξης Τσίπρας αποκάλεσε, εμμέσως αλλά σαφώς, Ραν Ταν Πλαν τον κ. Μητσοτάκη. Τον συμπαθέστατο σκύλο στον Λούκι Λουκ που ζει στον δικό του κόσμο.  

Δεν ξέρω αν αυτό είναι πολιτικά και προσωπικά άκομψο, ξέρω όμως πως αποτελεί 100% αποτέλεσμα της ίδιας της επικοινωνιακής ομάδας του πρωθυπουργού. Διότι, εκείνοι είναι που έστησαν το γελοίο σκηνικό στους αγρούς της Θεσσαλίας, μετατρέποντας τα Φάρσαλα σε Φαρ Ουέστ. Και αυτοί φταίνε που εμφανίστηκε «τυχαία» ο γνωστός καβαλάρης, ο Ντάλτον. Και από τον Ντάλτον αναπόφευκτα οδηγηθήκαμε στον αγαπημένο Ραν Ταν Πλαν.

Και κάπως έτσι οι επικοινωνιολόγοι του πρωθυπουργού είναι οι υπεύθυνοι που όλο το Twitter χαρακτηρίζει σήμερα ως Ραν Ταν Πλαν τον κ. Μητσοτάκη. Ενδεικτικά, δύο tweets από τα κυριολεκτικά χιλιάδες:

  • Δεν μπορώ να σκεφτώ κάποιον άλλον που θα μπορούσε να ευχηθεί τον Σεπτέμβρη «καλό καλοκαίρι» και αρχή της σχολικής «καλή επιτυχία στις εξετάσεις» εκτός από τον Ραντανπλαν γνήσιο και ιμιτασιόν
  • Τον Ραν Ταν Πλαν τον ρωτάνε για αγαπημένα χόμπι ή φαγητά. Τον Τσίπρα τον ρωτάνε για τη Β. Μακεδονία, την Τουρκία & προσφυγικό. Όσο μπορεί ο καθένας.

Δεν συμφωνείτε λοιπόν κι εσείς πως αποτελεί μεγάλη επιτυχία του επικοινωνιακού επιτελείου του κ. Μητσοτάκη να τον ξεκινάει από Μωυσή και Τσιτάχ και να τον καταλήγει σε Ραν Ταν Πλαν; Κι έχουμε μακρύ δρόμο μπροστά μας…