ΤΑ ΜΠΛΟΚΙΑ

Ειδήσεις και αναλύσεις από τη Λέσβο και την Ελλάδα με αριστερή ματιά!

Δεύτερο Θέμα Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Ντροπή για τη δημοκρατία οι σκηνές με τα μικρά παιδιά των προσφύγων να στοιβάζονται στις αστυνομικές κλούβες

Επικοινωνιακό πυροτέχνημα της Ν.Δ. η σημερινή επιχείρηση στα Εξάρχεια σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του για την σημερινή επιχείρηση στα Εξάρχεια προσθέτοντας ότι «καταδεικνύει ότι στη λογική της ΝΔ η ασφάλεια ταυτίζεται μονοσήμαντα με την αστυνομοκρατία». Αναφορικά με τις δηλώσεις Μπαλάσκα ο ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζει ότι «δεν είναι τίποτε άλλο παρά αποτέλεσμα της αντιπροσφυγικής ρητορικής της ΝΔ»

Επικοινωνιακό πυροτέχνημα της Ν.Δ. η σημερινή επιχείρηση στα Εξάρχεια σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του για την σημερινή επιχείρηση στα Εξάρχεια προσθέτοντας ότι «καταδεικνύει ότι στη λογική της ΝΔ η ασφάλεια ταυτίζεται μονοσήμαντα με την αστυνομοκρατία»

«Οι σκηνές των οικογενειών με τα μικρά παιδιά να στοιβάζονται σε αστυνομικές κλούβες συνιστούν ντροπή για τη δημοκρατία».

«Το επικοινωνιακό πυροτέχνημα που παρακολουθήσαμε δεν απαντά στο κύριο αίτημα των πολιτών: τη σύγκρουση με τις συμμορίες του οργανωμένου εγκλήματος.»

«Σε ότι αφορά δε την απαράδεκτη και ρατσιστική δήλωση του εκπροσώπου της ΠΟΑΣΥ, δεν είναι τίποτε άλλο παρά αποτέλεσμα της αντιπροσφυγικής ρητορικής της ΝΔ κατά το διάστημα της προσφυγικής κρίσης, η οποία παραμένει κυρίαρχη και στην κυβέρνηση που έχει σχηματίσει το κόμμα του κ. Μητσοτάκη.»