ΤΑ ΜΠΛΟΚΙΑ

Ειδήσεις και αναλύσεις από τη Λέσβο και την Ελλάδα με αριστερή ματιά!

Δεύτερο Θέμα Πολιτική

Χυδαία επίθεση Βορίδη: Στόχος οι διαδηλώσεις, η Αριστερά και ο Τσίπρας (Video)

Στοχοποίηση των διαδηλώσεων, της αξιωματικής αντιπολίτευσης και του Αλέξης Τσίπρα από τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκη Βορίδη με αφορμή το επικοινωνιακό σόου που επιχειρεί να στήσει η Ν.Δ. με αφορμή την επέτειο των 10 χρόνων από την Μαρφίν.

Αποκάλεσε «πολύ ευγενικά» όπως γλυκά μας είχε πει για την «αναγκαστικότητα του ξύλου» εγκληματίες τους πολίτες που διαδήλωσαν τότε εναντίον των μνημονιακών μέτρων καθώς και την Αριστερά.

Μίλησε για «εκλεκτικές συγγένειες» και «όμορη σχέση» του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης με τους εγκληματίες!

Συγκεκριμένα ο Μ. Βορίδης ανέφερε: “Εκλεκτικές συγγένειες και όμορη σχέση διατηρεί ο κ. Τσίπρας με αυτούς που ευθύνονται με την ευρεία έννοια για αυτό το αποτρόπαιο έγκλημα».

Ο Μάκης Βορίδης καλεσμένος το πρωί στο Οπεν δεν έχασε ευκαιρία να στοχοποιήσει πολιτικούς χώρους καθώς και τις διαδηλώσεις κυρίως για να στείλει ένα μήνυμα για το τι πρόκειται να ακολουθήσει από την κυβέρνηση Μητσοτάκη σε περίπτωση αντιδράσεων και διαμαρτυριών στην ύφεση που έρχεται και τα μέτρα που θα φέρει.

Αφού άφησαν τον κόσμο εκτεθειμένο στην κρίση και απροστάτευτο επιχειρούν να του φορτώσουν την «ενοχή» ενός εγκλήματος που ακόμα μετά 10 χρόνια δεν βρεθούν οι ένοχοι ενώ στην Διοίκηση του Υπουργείου και τότε ήταν οι ίδιοι που είναι και σήμερα.

 «Διαδηλωτές αναρχικοί, ακροαριστεροί πήγαν και πέταξαν μολότοφ, με αποτέλεσμα να καούν αθώοι άνθρωποι εργαζόμενοι μέσα στο συγκεκριμένο κτίριο», ενώ συνέχισε αναφέροντας πως «έχει προκύψει απολύτως ότι το συγκεκριμένο πλήθος έχει συγκεκριμένη ταυτότητα στις συγκεκριμένες διαδηλώσεις. Δεν ήταν διαδηλωτές της Νέας Δημοκρατίας. Μιλάω για το πλαίσιο μέσα στο οποίο έγινε ο συγκεκριμένος εμπρησμός και αυτό δεν αμφισβητείται από κανέναν».

«Ο κ Τσίπρας έπρεπε κάτι να βρει να πει προκειμένου να αποφύγει την ταύτισή του γιατί διατηρεί επίμονα τις εκλεκτικές συγγένειές του με τον συγκεκριμένο χώρο. Αυτός ο χώρος που εκπροσωπεί ο κ. Τσίπρας εγώ δεν τον ταυτίζω. Δεν λέω ότι είναι το ίδιο. Λέω όμως ότι διατηρεί μια προνομιακή σχέση με αυτούς που ευθύνονται με την ευρεία έννοια με αυτό το αποτρόπαιο έγκλημα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Ορμπανισμός είναι εδώ…