ΤΑ ΜΠΛΟΚΙΑ

Ειδήσεις και αναλύσεις από τη Λέσβο και την Ελλάδα με αριστερή ματιά!

Δεύτερο Θέμα Τόπος

Η ΣΥΝΥΠΑΡΞΗ ΣΥΛΛΥΠΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ

Η Συνύπαρξη και Επικοινωνία στο Αιγαίο εκφράζει την βαθειά της λύπη για την απώλεια του μεγάλου δημιουργού . Ο Θάνος Μικρούτσικος με το έργο του αλλά και με τη συνολική στάση ζωής βρέθηκε πάντα στη σωστή πλευρά της Ιστορίας: Δίπλα στους διωγμένους , τους κατατρεγμένους , τους βασανισμένους .Η ανθρωπιά , η τρυφερότητα , η πνευματικότητα , η ελπίδα για ένα καλύτερο κόσμο που διαποτίζουν το έργο  του , θα συνεχίσουν να εμπνέουν .
Εκφράζουμε τα συλλυπητήρια μας, τη συγκίνηση και τον σεβασμό μας για την παραίνεση της οικογενείας του να διατεθούν τα χρήματα , αντί στεφάνων , για τα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα της Μόριας .
Μεγάλη τιμή, αλλά και ευθύνη για μας αποτελεί η παραίνεση της οικογένειας τα χρήματα αντί στεφάνων να κατατίθενται στο λογαριασμό της Συνύπαρξης και την ευχαριστούμε θερμά. Ο Θάνος γνώριζε τις δράσεις μας για τα ανήλικα προσφυγόπουλα και επίσης τον συνέδεαν δεσμοί φιλίας με μέλη μας.
Θα προσπαθήσουμε , σε συνεργασία με τη Διοίκηση και το προσωπικό της Μόριας να αξιοποιήσουμε με τον καλύτερο τρόπο τις προσφορές. Η διαχείριση θα γίνει με πλήρη διαφάνεια και θα δοθεί απολογισμός στην οικογένεια και δημόσια.