ΤΑ ΜΠΛΟΚΙΑ

Ειδήσεις και αναλύσεις από τη Λέσβο και την Ελλάδα με αριστερή ματιά!

Τόπος

Μικροί χώροι, μεγάλοι καημοί!

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένουμε την ημερίδα της ΝΟΔΕ για τη νησιωτικότητα που θα γίνει στο τέλος του μήνα, Σε αυτήν, όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, θα συμμετέχει και ο πρόεδρος της Ν.Δ Κυριάκος Μητσοτάκης.

Δεν μας προξένησε μάλιστα, καμιά εντύπωση, η επιλογή του χώρου για την διεξαγωγή της ημερίδας, δηλαδή η αίθουσα της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου.

Είναι ένας μικρός χώρος που προσφέρεται για τέτοιες μικρές δράσεις, άλλωστε και ο ΣΥΡΙΖΑ την έχει χρησιμοποιήσει αρκετές φορές, με τελευταία την εκδήλωση που οργάνωσε για το μεταφορικό ισοδύναμο, με την παρουσία του Π. Ρήγα (τότε γραμματέα της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ και του αναπληρωτή Υπουργού Ναυτιλίας Ν. Σαντορινιού) .

Πολύ σωστά άρα έπραξαν οι της Ν.Δ. και έγκαιρα, τουλάχιστον εδώ και δύο βδομάδες από ότι μαθαίνουμε “έκλεισαν” τον χώρο.

Μας προξενεί όμως εντύπωση, η πρεμούρα της ΝΟΔΕ και της Ν.Δ., μέσω διαρροών, να δικαιολογήσουν την ….επιλογή του χώρου και να την αποδώσουν μάλιστα σε …λόγους ασφάλειας, λόγων των …τρομοφακέλων!!!!!

Γιατί βρε παιδιά τέτοια πρεμούρα και τόσο μεγάλος καημός;

Προφανώς και μόνο λόγοι ασφάλειας θα επέβαλαν, η παρουσία και η ομιλία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης και όπως εσείς λέτε “μελλοντικού πρωθυπουργού” να γίνει σε μια αίθουσα που χωράει, άντε, 120 άτομα και όχι στο Επιμελητήριο, όπως έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ με τον Τσακαλώτο, που χωράει κοντά στα 200 ή ακόμα και στο Δημοτικό Θέατρο…