ΤΑ ΜΠΛΟΚΙΑ

Ειδήσεις και αναλύσεις από τη Λέσβο και την Ελλάδα με αριστερή ματιά!

Δεύτερο Θέμα Τόπος

Μπουρνούς: Θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις να μη γίνει νέα δομή

«Ο ΣΥΡΙΖΑ και η Προοδευτική Συμμαχία θα δώσουμε τις δυνάμεις ώστε να μη γίνει νέα δομή, θα παλέψουμε για την αποσυμφόρηση και παράλληλα για τη βελτίωση των συνθηκών για τους ανθρώπους που μένουν, αλλά και για τους εργαζόμενους» σημείωσε ο βουλευτής Λέσβου του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Μπουρνούς μαζί με τον νέο συντονιστή Σταύρο Καραβασίλη.

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε σήμερα στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, ο Γιάννης Μπουρνούς, αναφέρθηκε στην ερώτησή του προς τον κ. Βρούτση για τους εργαζόμενους κοινωφελούς προγράμματος στο ΚΥΤ Μόριας στις 2 Νοεμβρίου. Τόνισε ότι «Χωρίς εργαζόμενους το ΚΥΤ Μόριας θα καταρρεύσει».

Ο κ. Μπουρνούς έκανε λόγο για αισχρά κέρδη από πλευράς Νέας Δημοκρατίας, αλλά και πολιτική εκμετάλλευση των ψηφοφόρων, σύμφωνα με την ιστοσελίδα  στο nisi.gr.

Κάλεσε τον Δήμαρχο Μυτιλήνης, Στρ. Κύτελη και τον Περιφερειάρχη, Κ. Μουτζούρη να σταματήσουν τις κορώνες και να αποδείξουν στην πράξη ότι εννοούν αυτά που λένε, και να συμπαραταχθούν επί της ουσίας με τις κινητοποιήσεις που έχουν γίνει στο Δήμο Δυτικής Λέσβου, ο οποίος έχει επιδείξει συνεπή στάση χωρίς κορώνες.

Ο Σταύρος Καραβασίλης από την πλευρά του τόνισε ότι τα ΜΜΕ εθνικής εμβέλειας έχουν υποβαθμίσει το ζήτημα του προσφυγικού, εκτιμώντας ότι ακολουθούν την κυβερνητική ατζέντα, αφήνοντας σε άγνοια την υπόλοιπη χώρα για το τι συμβαίνει στη Μόρια, όταν παλιότερα ήταν καθημερινό ζήτημα.

«Μεθαύριο θα είμαστε όλοι σπίτια μας χριστουγεννιάτικα και δίπλα κάποιοι άνθρωποι θα παλεύουν να επιβιώσουν. Γι’ αυτό το ανθρωπιστικό ζήτημα είναι πάνω απ’ όλα. Περιμένουμε λοιπόν από τον κ. Μουτζούρη και τον κ. Κύτελη να αναλάβουν τις ευθύνες τους» σχολίασε μεταξύ άλλων ο κ. Καραβασίλης. «Και να είστε σίγουροι ότι από δω και πέρα θα επανερχόμαστε συνέχεια για το θέμα αυτό».