ΤΑ ΜΠΛΟΚΙΑ

Ειδήσεις και αναλύσεις από τη Λέσβο και την Ελλάδα με αριστερή ματιά!

Δεύτερο Θέμα Τόπος

Ο Γιάννης Μπουρνούς και ο ΣΥΡΙΖΑ Λήμνου στο πλάι ευάλωτων οικογενειών του νησιού

 
Μετά την πρωτοβουλία διανομής τροφίμων σε 25 ευάλωτες οικογένειες της Μυτιλήνης τα Χριστούγεννα, ο Βουλευτής Ν.Λέσβου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννης Μπουρνούς μαζί με την Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Λήμνου προχώρησαν αυτή τη φορά σε μια αντίστοιχη δράση αλληλεγγύης στη Λήμνο.
Πιο συγκεκριμένα, την Τρίτη 29 Δεκεμβρίου, ο Γιάννης Μπουρνούς και ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Λήμνου γέμισαν το πρωτοχρονιάτικο τραπέζι 15 ευάλωτων οικογενειών της Λήμνου, προσφέροντας κρέας, ζυμαρικά, όσπρια, ελαιόλαδο, γάλα, αλεύρι, κρασί και άλλα βασικά προϊόντα διατροφής, σε μια κίνηση έμπρακτης αλληλεγγύης, που ομορφαίνει λίγο τις γιορτές ευάλωτων συμπολιτών μας με δυσκολίες διαβίωσης.
“Συνεχίζουμε τις δράσεις έμπρακτης αλληλεγγύης, στέλνοντας το μήνυμα – αυτή τη φορά από τη Λήμνο – ότι κανείς δεν πρέπει να μένει μόνος απέναντι στις δυσκολίες της ζωής, που πολλαπλασιάζονται αυτή την περίοδο, λόγω της οικονομικής και υγειονομικής κρίσης. 
Όσο οι κυβερνώντες θα κλείνουν τα μάτια και θα παριστάνουν ότι όλα πηγαίνουν καλά, τόσο εμείς θα βρισκόμαστε στο πλάι των πιο ευάλωτων συμπολιτών μας, για να αντιμετωπίσουμε μαζί τα προβλήματα και να βγούμε όλοι μαζί όρθιοι από αυτή την πολύπλευρη κρίση. 
Εύχομαι μια καλύτερη νέα χρονιά σε όλους και όλες, με θετικές εξελίξεις για τον λαό και την πατρίδα”, δήλωσε ο Γιάννης Μπουρνούς.