ΤΑ ΜΠΛΟΚΙΑ

Ειδήσεις και αναλύσεις από τη Λέσβο και την Ελλάδα με αριστερή ματιά!

Της μέρας τα καμώματα...

«Ανύπαρκτη η πολιτική προστασία της περιφέρειας;» Βρε… λες να είναι έτσι;

Αυτό  που ακούγεται εντόνως, στον άξονα «προκυμαίας – πάρκινγκ εμπορικό λιμάνι», είναι ότι αν και «η πολιτική προστασία της περιφέρειας», είναι ευθύνη του χωρικού αντιπεριφερειάρχη Λέσβου, όλα τα σχετικά μηχανήματα έχουν μεταφερθεί στην ευθύνη του «αντιπεριφερειάρχη έργων».

Το αποτέλεσμα και με δεδομένο, όπως πάλι ακούγεται, ότι η σχέση των δύο αντρών, δεν είναι η καλύτερη δυνατή, το αποτέλεσμα λοιπόν, ήταν (και είναι) η συνεισφορά της περιφέρειας στις προσπάθειες ανοίγματος των δρόμων να είναι η ελάχιστη δυνατή (ως και κάτι για 200 τόνους αλάτι που πήρε η περιφέρεια από το δήμο ακούσαμε), οι φωτογραφίες και τα likes να περισσεύουν, ενώ τα παράπονα όσων κατοικοεδρεύουν στην περιοχή του πάρκινγκ στο εμπορικό λιμάνι να είναι ατελείωτα!

Εμείς όμως που δεν τα πιστεύουμε αυτά, το ψάχνουμε και θα σας ενημερώσουμε!

Α και κάτι ακόμα!

Ενώ, μόλις πρόσφατα ο αρμόδιος υπουργός χορήγησε στην περιφέρεια έκτακτη χρηματοδότηση πάνω από 7 εκατ. προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι ζημιές από τις βροχές του περασμένου μήνα, κυρίως στο δυτικό νησί, τα παράπονα των κατοίκων στις περιοχές Μεσοτόπου, Αγρας κλπ, πάνε και έρχονται.

«Μας ξεχάσανε» φωνάζουν…» ήρθαν, φωτογραφήθηκαν και έφυγαν!»

Εμείς όμως που δεν τα πιστεύουμε ούτε αυτά, το ψάχνουμε και θα σας ενημερώσουμε!