ΤΑ ΜΠΛΟΚΙΑ

Ειδήσεις και αναλύσεις από τη Λέσβο και την Ελλάδα με αριστερή ματιά!

Της μέρας τα καμώματα...

Για μερικά likes παραπάνω, πιο γρήγοροι και από την σκιά τους!

Πιο γρήγοροι και από τη σκιά τους, ήταν «οι της περιφέρειας», προκειμένου να είναι αυτοί που πρώτοι θα ανακοινώσουν στους πολίτες της Λέσβου, τις εξελίξεις σχετικά με το θέμα του κολυμβητηρίου.

Ετσι, αμέσως μετά την επίσκεψη του Γ. Γ Αθλητισμού στην περιφερειάρχη, που σύμφωνα με τις πληροφορίες μας έγινε το πρωί και πριν ο Ιούλιος Συναδινός ανακοινώσει επίσημα το μεσημέρι στην συνέντευξη τύπου στο Δημαρχείο, την απόφαση της Γ.Γ.Α να χρηματοδοτήσει την κατασκευή του ανοιχτού κολυμβητηρίου, η περιφέρεια έτρεξε να ανακοινώσει την κατασκευή του ως «ως προτεραιότητες της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου για το νησί της Λέσβου «.

Αυτό το γεγονός βεβαία, προκάλεσε γέλια και έκανε τον γύρο του στα τοπικά κοινωνικά δίκτυα, αφού πολλοί χρήστες έκαναν ειρωνικά σχόλια για «δύο κολυμβητήρια σε μια μέρα, ένα από την περιφέρεια και ένα από τον Δήμο».

Πέρα όμως από την πλάκα, ας είναι όλοι λίγο πιο προσεκτικοί και πιο σοβαροί με αυτά τα θέματα, γιατί δεν υπάρχει κανένας λόγος, για «μερικά likes παραπάνω» να δημιουργούνται εντάσεις ανάμεσα στους τοπικούς φορείς, που προφανώς δημιουργούν προβλήματα στην συνεργασία τους, με αρνητικό αποτέλεσμα για το νησί.