ΤΑ ΜΠΛΟΚΙΑ

Ειδήσεις και αναλύσεις από τη Λέσβο και την Ελλάδα με αριστερή ματιά!

Της μέρας τα καμώματα...

Καλό είναι να υπάρχουν άμεσα απαντήσεις!

Τις προηγούμενες ημέρες ανάμεσα στους τοπικούς χρήστες των κοινωνικών δικτύων, έγινε viral μια ανάρτηση για τα ραντεβού στο νοσοκομείο.

Μάλιστα, τα δημοσιεύματα που στηρίζονταν σε ανακοίνωση διαφόρων “ενώσεων συνταξιούχων” του νησιού, έφεραν ως παράδειγμα το παρακάτω “φωτοαντίγραφο ραντεβού ασφαλισμένου (για να δείτε την τραγικότητα της κατάστασης), που έκλεισε το Γενικό Νοσοκομείο Μυτιλήνης με ημερομηνία 21 Φεβρουαρίου 2018,  για της 28 Ιουνίου 2018 σε ασφαλισμένο με σοβαρές παθήσεις, βεβαρημένο ιατρικό ιστορικό, βαρύ χειρουργείο στον εγκέφαλο, καρδιολογικά προβλήματα και ζαχαροδιαβήτη που χρίζει καθημερινά ινσουλίνη τρεις φορές την ημέρα“.

Επειδή, πολλές φορές “κυκλοφορούν” διάφορα για το νοσοκομείο και συνεχώς διάφοροι καλοθελητές, προσπαθούν να αποδημήσουν τις σοβαρές προσπάθειες που γίνονται για την αναβάθμιση του συστήματος υγείας στο νησί, αλλά και επειδή πάντα υπάρχουν απαντήσεις, καλό είναι αυτές να δίνονται άμεσα, από την διοίκηση του Βοστανείου.

Οχι τίποτα άλλο, αλλά δεν φταίνε σε τίποτα οι πολίτες, να τους δημιουργούνται επιπλέον ανασφάλειες και μάλιστα σε ευαίσθητα θέματα, που τώρα πια σε μεγάλο βαθμό έχουν γίνει σημαντικά βήματα μπροστά, είναι όπως αυτό της υγείας!