ΤΑ ΜΠΛΟΚΙΑ

Ειδήσεις και αναλύσεις από τη Λέσβο και την Ελλάδα με αριστερή ματιά!

Της μέρας τα καμώματα...

Μόνο ντροπή! Μητσοτάκης: “Δεν μπήκα στη Μόρια διότι για να μπω έπρεπε να συνοδεύομαι με δύο διμοιρίες αστυνομικών”

Κυριάκος Μητσοτάκης – επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης

“Δυστυχώς, η εικόνα την οποία είδα σήμερα στην Μόρια από πάνω, διότι δεν μπήκα στον χώρο – και δεν μπήκα στον χώρο, διότι για να μπω έπρεπε να συνοδεύομαι με δύο διμοιρίες αστυνομικών και προφανώς και δεν επιβάρυνα την αστυνομία με μια τέτοια κίνηση – αλλά η εικόνα που είδα, δυστυχώς, είναι μια εικόνα αποκαρδιωτική”.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης λοιπόν, πληροφορεί τον Ελληνικό λαό, με όλη τη βαρύτητα που έχει ο λόγος του, ότι η “Μόρια” είναι ένα άντρο εγκληματιών και άλλων επικίνδυνων ανθρώπων που για να μπει κάποιος μέσα, χρειάζεται να συνοδεύεται από “δυο διμοιρίες αστυνομικών”.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, πληροφορεί τον Ελληνικό λαό, με όλη τη βαρύτητα που έχει ο λόγος του, ότι η “Μόρια” στην οποία σημειωτέον προσέρχονται καθημερινά και δουλεύουν αρκετές εκατοντάδες συμπατριωτών μας, διαβιούν καθάρματα, άπλυτοι, μαχαιροβγάλτες, σκούροι και μελαψοί, άνθρωποι δηλαδή που θα έπρεπε να βρίσκονται στα τάρταρα της γης.

Για αυτούς τους λόγους λοιπόν, προτίμησε να την δει “από πάνω” να μην πλησιάσει τους ανθρώπους, να μην τον αγγίξουν και τον μαγαρίσουν με την βρωμιά τους,  οι βρομιάρηδες τα αποβράσματα της κοινωνίας.

Αυτά έκανε σήμερα στη Μόρια ο αρχηγός της Ελληνικής αξιωματικής αντιπολίτευσης που κατά τα άλλα έχυσε και δάκρυα για τους πεθαμένους πρόσφυγες και μετανάστες της Μόριας…

Ο Γ. Μουζάλας μόλις προχτές στη Μόρια. Οτι και να του σούρει κανείς, τουλάχιστον αυτός δεν αισθάνεται ότι χρειάζεται “δύο διμοιρίες αστυνομικών” για να μπει μέσα (Φώτο: Γ. Παπαδόπουλος)

ΥΓ. Θα αφήσουμε ασχολίαστες τις άλλες δηλώσεις του, για “τις ιδεοληψίες των ανοιχτών συνόρων” που ουσιαστικά υπονοούν πολυβόλα στον Λεπέτυμνο και την Αμαλή, προκειμένου να σταματούσαν το κύμα των εκατοντάδων χιλιάδων προσφύγων, αλλά και για την ανάγκη ” εκπόνηση ενός τοπικού αναπτυξιακού σχεδίου για την στήριξη των τοπικών κοινωνιών” όταν ήδη έχει ανακοινωθεί το ειδικό αναπτυξιακό και όταν ήδη η φωτογραφιζόμενη μαζί του περιφερειάρχης έχει πάρει κοντά 20 εκατ. σε δυο χρόνια, για να κάνει και κάτι τέτοιο.

Η δήλωση του για τις “δύο διμοιρίες αστυνομικών”  τα σκεπάζει όλα!