ΤΑ ΜΠΛΟΚΙΑ

Ειδήσεις και αναλύσεις από τη Λέσβο και την Ελλάδα με αριστερή ματιά!

Της μέρας τα καμώματα...

ΝΟΔΕ Λέσβου της Ν.Δ.: Οι άνθρωποι τα έχουν χαμένα! Δεν εξηγείται διαφορετικά!

Οι άνθρωποι τα έχουν χαμένα! Δεν εξηγείται διαφορετικά! Για την ΝΟΔΕ της ΝΔ ο λόγος, που το τελευταίο διάστημα έχει βάλει μπροστά μια …βιοτεχνία ανακοινώσεων γεμάτη ψέματα, που όλες καταλήγουν σε άπειρη χολή κατά της κυβέρνησης, του ΣΥΡΙΖΑ και του βουλευτή του στη Λέσβου.

Τώρα ανακάλυψαν τον ΕΛΓΑ. Οχι βέβαια για να πούνε κάποια καλή κουβέντα, γιατί, τώρα πια, για πρώτη φορά στην ιστορία του ο οργανισμός πληρώνει έγκαιρα τις αποζημιώσεις στους αγρότες,έχοντας ρίξει κάτω από το εξάμηνο τους χρόνους πληρωμής. Όταν επί ημερών τους ήταν πάνω από 15 μήνες (και βάλε….)

Διαβάστε να δείτε τι λένε οι αθεόφοβοι! «Ο ΕΛ.Γ.Α. , με τις ευλογίες της κυβέρνησης ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – ΑΝ.ΕΛ., προικοδοτεί μία ουσιαστικά νεκρή ΠΑ.Σ.Ε.ΓΕ.Σ., εκδίδοντας υπέρ της, με δικαστική απόφαση, διαταγή πληρωμής! Το κωμικοτραγικό της υπόθεσης είναι ότι η ΠΑ.Σ.Ε.ΓΕ.Σ., είναι ένας καταργημένος οργανισμός από την κυβέρνηση ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – ΑΝ.ΕΛ. , με τον Νόμο  4384/2016!!!»

Καταλαβαίνουν τι γράφουν; «εκδίδοντας υπέρ της, με δικαστική απόφαση, διαταγή πληρωμής». «Με δικαστική απόφαση, διαταγή πληρωμής»!!! Δηλαδή προϋπήρξε «δικαστική απόφαση». Που ο ίδιος ο ΕΛΓΑ την έχει χαρακτηρίσει παράνομη (την δικαστική απόφαση) και έχει προσφύγει με ανακοπές και αναστολές ενώπιον των αρμόδιων Δικαστηρίων και είναι βέβαιο ότι θα πετύχει την ανόρθωση της ζημίας, που σήμερα υπέστη.

Αυτή την, παράνομη ενέργεια της ΠΑΣΕΓΕΣ, που ΝΔ και ΠΑΣΟΚ την τάιζαν με εκατομμύρια όλα τα προηγούμενα χρόνια, η ΝΟΔΕ Λέσβου της Ν.Δ., την χρεώνει στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ και μάλιστα την φέρνει σε αντιδιαστολή με τον «κτηνοτρόφο του νησιού που αποζημιώθηκε μόνο για πέντε μόνο από τα 70 πρόβατα που έχασε». Αλήθεια; Μπορείτε να μας πείτε κύριοι της ΝΟΔΕ, ποιος ήταν αυτός ο ΕΝΑΣ αγρότης;;;

Οι άνθρωποι, της ΝΟΔΕ Λέσβου της Ν.Δ. …δεν παλεύονται. Εδώ και μέρες έχουν βάλει το μηχανάκι μπροστά και παράγουν ανακοινώσεις γεμάτες ψέματα. Για να καταλήξουν, πάντα στο ίδιο μοτίβο. Στην χολή κατά της κυβέρνησης και του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στη Λέσβο.

Και μετά…νομίζουν ότι κάνουν πολιτική!