ΤΑ ΜΠΛΟΚΙΑ

Ειδήσεις και αναλύσεις από τη Λέσβο και την Ελλάδα με αριστερή ματιά!

Της μέρας τα καμώματα...

Οταν οι «καθ” έξιν και κατ” επάγγελμα» προβοκάτορες ανακαλύπτουν ….προβοκάτσιες…

ethini

…»Κομμουνιστική προβοκάτσια» ανακάλυψαν οι χρυσαυγίτες, πίσω από τα συνθήματα με τις σβάστικες που έγραψαν στην Μόρια. Ούτε «αυτό είναι αρχαιοελληνικό σύμβολο«, ούτε «αυτός είναι δεξιόστροφος, ενώ ο ναζιστικός είναι αριστερόστροφος» ούτε τίποτα από αυτά που συνηθίζουν να λένε για να ρίχνουν στάχτη στα μάτια όσων ολιγόμυαλών τους ακολουθούν, όταν πιάνονται στα πράσα.

kasidiaris-1Για «κομμουνιστική προβοκάτσια» μιλάνε οι «καθ” έξιν και κατ” επάγγελμα» προβοκάτορες, αυτοί που μόλις πριν από λίγο καιρό κουβάλησαν στην Λέσβο το πρωτοπαλίκαρο τους, αυτό με την σβάστικα στο μπράτσο.

Αυτοί δηλαδή που ακολουθούν τυφλά τα κελεύσματα του φύρερ τους, που ως και αυτός  προβοκάτορας (;), φωτογραφίζεται με τη σβάστικα στο φόντο.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση κάθε φορά που οι πολιτικάντηδες του νεοναζιστικού μορφώματος έρχονται αντιμέτωποι με τις κατηγορίες για φιλοχιτλερισμό, είναι η ευκολία με την οποία απαρνούνται την ιδεολογία τους.

Κανείς από αυτούς δεν διαθέτει τα ελάχιστα ψήγματα θάρρους για να παραδεχτεί ότι αυτό που πλασάρει στο απελπισμένο κοπάδι των νεόπτωχων νοικοκυραίων, είναι στην πραγματικότητα μια ελληνοποιημένη εκδοχή της χιτλερικής ιδεολογίας.

mixalopappas