ΤΑ ΜΠΛΟΚΙΑ

Ειδήσεις και αναλύσεις από τη Λέσβο και την Ελλάδα με αριστερή ματιά!

Της μέρας τα καμώματα...

Σιγά τα αυγά βρε συ!

Ας προσπαθήσουμε λοιπόν να τα πούμε πιο καθαρά, αφού από ότι φαίνεται μερικοί, όπως καλή ώρα ο σχολιογράφος ΝΜ, επιμένουν να κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν.

Το “πέταγμα των αυγών” στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ θα ήταν ένδειξη “λαϊκών αντιδράσεων”, άσχετα αν συμφωνεί κανείς με τέτοιου είδους ενέργειες ή όχι, στον βαθμό που αυτό ΔΕΝ γινόταν από τους 2 – 3 γνωστούς και μη εξαιρετέους, που θεωρούν τον εαυτό τους “εκφραστές του κινήματος”.

Επιπλέον: Αυτό που τελικά κατάφεραν αυτοί οι 2-3 νοματαίοι, που όχι μόνο χάλασαν φαιά ουσία προκειμένου να σκεφτούν και “να σχεδιάσουν την ενέργεια”, αλλά έκαναν και τον κόπο να αγοράσουν τα αυγά, σταμάτησαν την πορεία μπροστά στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, τα εκσφενδόνισαν και στην συνέχεια αναπαρήγαγαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωση την σχετική είδηση, που ο ΝΜ φρόντισε να εμφανίσει με μεγάλους τίτλους, δεν ήταν να  κάνουν τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ “να ενοχληθούν”, αλλά να δείξουν σε όλο την τοπική κοινωνία τα δικά τους αδιέξοδα και την δική τους ανέξοδη ψευτοεπαναστατικότητα….

Τέλος: Επειδή όπως είναι γνωστό κάθε ακτιβίστικη ενέργεια “πρέπει να μιλάει από μόνη της”, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση αυτό που κάνουν επί δύο ημέρες οι συγκεκριμένοι ριψαυγήτες είναι να εξηγούν στα κοινωνικά δίκτυα το “πολιτικό περιεχόμενο” της ενεργείας τους, αυτό το γεγονός θα ήταν αρκετό να δείξει και σε αυτούς τους ίδιους το μέγεθος της χαζομάρας τους.

Αλλά δεν το καταλαβαίνουν. Γιατί εκτός των άλλων είναι και αυτοαναφορικοί και θεωρούν ότι όλος  ο κόσμος γυρνάει γύρω από τον μικρόκοσμό τους…