ΤΑ ΜΠΛΟΚΙΑ

Ειδήσεις και αναλύσεις από τη Λέσβο και την Ελλάδα με αριστερή ματιά!

Αλληλεγγύη

ΝΕΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΑΜΝΗΣΤΙΑΣ: ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Παρακολουθήστε ελεύθερα και δωρεάν, το νέο διαδικτυακό μάθημα της Διεθνούς Αμνηστίας σχετικά με τα ανθρώπινα δικαιώματα στον καιρό της πανδημίας μέσω της εκπαιδευτικής πλατφόρμας Amnesty Human Rights Academy, τώρα και με ελληνικούς υπότιτλους.

Η πλατφόρμα αυτή αποτελεί ένα καινοτόμο εργαλείο εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, προσαρμοσμένη στις ιδιαίτερες ανάγκες του κοινού. Το Ελληνικό Τμήμα της Διεθνούς Αμνηστίας σας προσφέρει τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε το μάθημα και να συμπληρώσετε διαδικτυακές δραστηριότητες προκειμένου να ενημερωθείτε για την κατάσταση των ανθρώπινων δικαιωμάτων, στο πλαίσιο υγειονομικής κρίσης.

Με ποιον τρόπο μπορούμε να προστατεύσουμε τα ανθρώπινα δικαιώματα;Πως μπορούμε να αποφύγουμε τις διακρίσεις που γεννιούνται σε περιόδους κρίσης, όπως αυτή που ζούμε;Έχουμε τη δυνατότητα να εκφράσουμε εξ αποστάσεως την αλληλεγγύη και τη στήριξή μας στις ευπαθείς ομάδες που θίγονται αυτή την περίοδο;

Τα ανθρώπινα δικαιώματα μέσα στον καιρό της πανδημίας πρέπει να είναι η πυξίδα μας για να πλοηγηθούμε μέσα στις προκλήσεις της νέα εποχής. Η υπεράσπισή τους είναι πιο σημαντική από ποτέ.

Επισκεφθείτε το μάθημα και μάθετε περισσότερα για τις καλές πρακτικές αλληλεγγύης και σεβασμού των ανθρώπινων δικαιωμάτων σε όλο τον κόσμο εν μέσω της πανδημίας.
Διαδικτυακό ΜάθημαΔιαδικτυακό ΜάθημαΠατήστε εδώ