ΤΑ ΜΠΛΟΚΙΑ

Ειδήσεις και αναλύσεις από τη Λέσβο και την Ελλάδα με αριστερή ματιά!

Τόπος

ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΚΑΦΕΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ: ΡΩΣΙΑ – ΟΥΚΡΑΝΙΑ- ΝΑΤΟ -ΗΠΑ- ΕΕ- ΕΛΛΑΔΑ- ΛΗΜΝΟΣ

ΡΩΣΙΑ – ΟΥΚΡΑΝΙΑ- ΝΑΤΟ -ΗΠΑ- ΕΕ- ΕΛΛΑΔΑ- ΛΗΜΝΟΣ
Ο τελευταίος μας καφές σήμερα με τους αρχαίους Έλληνες του Πόντου, με τις ιστορίες αγάπης και υποταγής Ρωσίας και Ουκρανίας, έφτασε στο τέλος του. Δύο σχεδόν χρόνια μαζί σας νιώθουμε πραγματικούς φίλους.
Ευχαριστούμε όλους τους συνεργάτες και φίλους που έδωσαν στην εκπομπή μας αξία. Που βοήθησαν να βγάλουμε στον αέρα τις κρυμμένες αλήθειες.
Να ξεκινήσω από το Βασίλη Λουμπόνια, την Αλκμήνη Αρχιτεκτονίδη, τη φιλόλογο Δέσποινα Παπαδοπούλου, τη ζωγράφο Γιώτα Κότικα, τη Σούλα Πατσαρίσου, τη θεατρολόγο και ηθοποιό Φανή Παϊτάκη
Να ευχαριστήσω επίσης όσους φίλους μας έδωσαν πληροφορίες για ορισμένα θέματα . Τον Ιγνάτη Μανωλιά , το Δημήτρη Μπουλώτη, τους αγρότες από το Ρουσσοπούλι και όλους όσους πρόθυμα μας βοήθησαν.
Τον Κώστα Καραγκούνη. Χωρίς αυτόν η εκπομπή μας δεν θα μπορούσε να βγει. Με τις δυσκολίες της πανδημίας ο Κώστας έβρισκε πάντα λύσεις.
Ευχαριστούμε τον διευθυντή μας και αφεντικό μας Ηλια Κότσαλη και το ΡΑΔΙΟ ΑΛΦΑ. Του βάζαμε δύσκολα, ας μας συγχωρήσει
Ευχαριστούμε όλους τους φίλους που μας έστειλαν σχόλια και παρατηρήσεις και όλους όσους μας ακούσατε.
Κώστας Σκούρας Γεια σας και να προσέχετε.
Α. Πολλές φορές τα θέματά μας ήταν δύσκολα και δυσάρεστα. Από τη στιγμή που αρχίσαμε περιμέναμε να τελειώσει μια δύσκολη κατάσταση και ερχόταν άλλη. Αντιμετωπίσαμε το σεισμό της Σάμου, την πανδημία , πλημμύρες, πυρκαγιές , χιονιάς. Και κει που λέγαμε ότι τελειώνουμε να σου η ακρίβεια και ο πόλεμος με τα δύσκολα που τον συνοδεύουν.
Σταματάμε για να πάρουμε ανάσες και μακάρι να τα ξαναπούμε σύντομα.
Παρακολουθείστε μας στις σελίδες μας στο fb και στην ομάδα μας. Οι καλοί φίλοι δεν χάνονται
Αργύρης Τραμοντάνης . Εις το επανιδείν.