ΤΑ ΜΠΛΟΚΙΑ

Ειδήσεις και αναλύσεις από τη Λέσβο και την Ελλάδα με αριστερή ματιά!

Τόπος

Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΚΑΦΕΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 5-2-2022

Φίλες και φίλοι,
Η κρίση στα Ίμια, η βόρειος Ήπειρος που έμεινε έξω από τον Εθνικό κορμό, τα νερά που μας κάνει το Ισραήλ και το πείραμα αριστερής στροφής στη Χιλή, παρουσιάστηκαν στα θέματα μας στις ιστορικές αναδρομές και στα νέα από τον κόσμο.
Η δίχρονη τραγωδία που βιώνουμε με την πανδημία, οι αυξήσεις στα προϊόντα, αλλά και τα σωβρακάκια που μας έμμειναν από την τριήμερη συζήτηση στη βουλή, ήταν τα θέματά μας από την Ελλάδα.
Το ελεγχόμενο μιντιακό σύστημα προσπέρασε τη Novartis, προσπέρασε τα αδιευκρίνιστα ποσά του Γεωργιάδη αλλά μπλέχτηκε στον οξύθυμο Πολάκη και Άδωνη και …….όλα καλά.
Εμάς όμως Κώστα θα μας μείνει η Ιωάννα Σιταρίδου και το ταξίδι μας στην Τραπεζούντα του Πόντου. Εκεί που βρήκαμε την αρχαία Ελληνική γλώσσα. Και τα αρχαία Κοτύωρα, σημερινά Ορντού . Ζούμε στο σήμερα παρακολουθούμε τις τελευταίες εξελίξεις αλλά πάντα γυρίζουμε στα Καλύτερά μας χρόνια.
Φίλοι μας Το άλλο Σάββατο ή άνοιξη ίσως να έχει έρθει πιο κοντά
Κ. Σκούρας
Μέχρι τότε να προσέχετε για να μπορέσετε να ξαναπιείτε τον επόμενο καφέ μας. Σας υποσχόμαστε ότι θα προσπαθήσουμε να είναι ακόμα καλύτερος.
Α. Τραμοντάνης