ΤΑ ΜΠΛΟΚΙΑ

Ειδήσεις και αναλύσεις από τη Λέσβο και την Ελλάδα με αριστερή ματιά!

Τόπος

ΠΥΞΙΔΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ: 2ος Παιδικός Σταθμός του Δήμου Μυτιλήνης

Κ.Αντιδήμαρχε

Μετά τα όσα έγιναν γνωστά και με την ανακοίνωση της παράταξης «Δημοκρατική Μυτιλήνη» αλλά και μετά από μαρτυρίες γονέων τα παιδιά των οποίων φιλοξενούνται στον 2ου Παιδικό Σταθμό του Δήμου Μυτιλήνης,   για την  άσχημη κατάσταση στην οποία βρίσκεται το κτίριο του θα θέλαμε να ενημερώσετε κι εμάς αλλά και το Δημοτικό Συμβούλιο για τα παρακάτω:

  • Γνωρίζετε την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το συγκεκριμένο κτήριο;
  • Έχετε επικοινωνήσει με τα Φιλανθρωπικά Καταστήματα Μυτιλήνης, ιδιοκτησίας των οποίων είναι το συγκεκριμένο κτήριο;
  • Έχετε καταθέσει στους ιδιοκτήτες αίτημα επισκευής του κτηρίου;
  • Η επί πάρα πολλά χρόνια μίσθωση από το Δήμο του συγκεκριμένου κτιρίου έχει συσσωρεύσει ένα σημαντικό εισόδημα στα Φιλανθρωπικά Καταστήματα Μυτιλήνης. Αυτά από τη μεριά τους δεν έχουν καμιά υποχρέωση για την επισκευή και τη συντήρηση του κτηρίου στο οποίο φιλοξενούνται μικρά παιδιά, η ασφάλεια των οποίων είναι υποχρέωση όλων μας αλλά πρωτίστως της Δημοτικής Αρχής στην οποία υπάγονται οι Παιδικοί Σταθμοί και συγκεκριμένα στο Ν.Π. Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης .

Κ. Αντιδήμαρχε θέλουμε να πιστεύουμε πως η ανταπόκρισή σας θα είναι άμεση και όσον αφορά στην ενημέρωσή μας και όσον αφορά στην ανάληψη συγκεκριμένων ενεργειών για την επισκευή του κτιρίου.

 

Με εκτίμηση

ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΜΕ ΠΥΞΙΔΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ

ΑΝΔΡΕΑΔΕΛΛΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΖΕΡΒΟΥ ΜΑΡΙΑ

ΜΑΛΛΙΑΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΧΙΩΤΕΛΛΗ ΕΡΙΦΥΛΗ