ΤΑ ΜΠΛΟΚΙΑ

Ειδήσεις και αναλύσεις από τη Λέσβο και την Ελλάδα με αριστερή ματιά!

Της μέρας τα καμώματα...

Αποκλειστικό: Δεν ήταν όλοι άντρες οι 70 συριζαίοι που είδε η Βούλτεψη στο αεροπλάνο για τη Μυτιλήνη,

Διαβάζουμε ότι η ΝΔ ζήτησε από την Aegean για να έλθουν στη Μυτιλήνη πέντε βουλευτές της (Αυγενάκης, Βούλτεψη, Κόνσολας, Φωτήλας και Αθανασίου) αλλά στην πτήση διαπίστωσαν ότι οι υπόλοιπες 70 θέσεις ήταν για στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, που ερχόντουσαν να προετοιμάσουν την επίσκεψη Τσίπρα στις 2 και 3 Μαΐου:

Μάλιστα η κ. Βούλτεψη δήλωσε χαρακτηριστικά: «Μπαίνοντας μέσα στο αεροπλάνο είδαμε πολλά… μούσια, αλογοουρές και ανοιχτά πουκάμισα».

ΤΑ ΜΠΛΟΚΙΑ είναι σε θέση να γνωρίζουν και μάλιστα έχουν την αποκλειστικότητα αυτής της είδησης ότι η κ. Βούλτεψη έκανε λάθος, όχι στον αριθμό, αλλά στο… φύλλο των 70 συριζαίων που ήλθαν στην Μυτιλήνη.

Ανάμεσα τους ήταν και 25 γυναίκες, τις οποίες προφανώς, η κ. Βούλτεψη δεν μπόρεσε να διακρίνει έτσι αναμαλιασμένες που ήταν και με αξύριστες μασχάλες και πόδια, αλλά και διάφοροι άλλοι/ες που δυσκολευόμαστε να περιγράψουμε το φύλλο τους!

Οχι τίποτα άλλο, είχε και σοβαρή δουλειά στην Μυτιλήνη. Έπρεπε να πείσει τους επαγγελματικούς φορείς του νησιού να μη πάρουν μέρος στο αναπτυξιακό συνέδριο.

Αλλά πως να μην κάνει λάθος η γυναίκα, έτσι ίσωμα που τα έχουν κάνει οι μπολσεβίκοι;