ΤΑ ΜΠΛΟΚΙΑ

Ειδήσεις και αναλύσεις από τη Λέσβο και την Ελλάδα με αριστερή ματιά!

Της μέρας τα καμώματα...

Ε. Αντώναρος: Ξέρω πότε μου κόπηκε «χρατς» η σύνταξη , το 2010, το 2011 και το 2013 (Video)

“Ξέρω πότε μου κόπηκε η σύνταξη και με ποιους νόμους; Το 2010, το 2011 και το 2013. Εγώ όμως είμαι παλιός συνταξιούχος και ξέρω ποιοις μου την έκοψε χρατς τη σύνταξη, ενώ ο Τόμσεν τους έλεγε να μην της κόψουν τις συντάξεις έτσι” απάντησε ο κ. Ευάγγελος Αντώναρος χθες στην ΕΡΤ στον εκπρόσωπο του ΚΚΕ, Χρήστο Κατσώτη που φόρτωνε όλες τις περικοπές στον τελευταίο νόμο Κατρούγκαλου.

“Δεν έχω τουλάχιστον για την ώρα στην πλάτη μου ένα κόμμα για να υπερασπίζομαι τις θέσεις του” είπε ο Ευάγγελος Αντώναρος ενώ τάχθηκε με το μέρος των πολλών και όχι των συμφερόντων.

“Έχουν ανάγκη στήριξης οι ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού και ελπίζω να μην διαψευστώ ότι θα είναι αναστολή επ’ αόριστον η απόφαση η οποία θα ληφθεί εν τέλει σύμφωνα με τις ευρωπαϊκές και γερμανικές πληροφορίες που έχω” ανέφερε χαρακτηριστικά προσθέτοντας ότι:

“Πρώτα πρέπει να προασπίσουμε την κοινωνική συνοχή και μετά να μιλάμε για ανάπτυξη, ανταγωνιστικότητα και επενδύσεις, διότι κάποιοι άλλοι όπως ο χώρος που προέρχομαι δηλαδή, η Ν.Δ. φαίνεται να ενδιαφέρεται περισσότερο για starts up και επιχειρήσεις. Εμένα με ενδιαφέρει περισσότερο να οφελούνται οι πολλοί και όχι τα συμφέροντα των ολίγων”.

Ξεκαθάρισε τέλος πως “όσο ωφελούνται οι πολλοί εγώ προσωπικά και οι φίλοι μου θα στηρίζουμε αυτό που γίνεται.”

Κατ. Μπρ.