ΤΑ ΜΠΛΟΚΙΑ

Ειδήσεις και αναλύσεις από τη Λέσβο και την Ελλάδα με αριστερή ματιά!

Επικαιρότητα

Κινητικότητα στο θέμα της επαναχάραξης του αιγιαλού στην Ερεσό

eressos1

Ο δήμαρχος Λέσβου Σπύρος Γαληνός σε τηλεφωνική του επικοινωνία που είχε την Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2016, με τον κ. Σπύρο Πιπερά, ανακοίνωσε ότι λαμβάνοντας υπόψη τα στοιχεία που κατά καιρούς ζήτησε και του παραθέσε ως μέλος της «ΟΜΑΔΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ 16.8.2016», ηλεκτρονικά κατά τους 2-3 τελευταίους μήνες, πήρε την απόφαση και ανέθεσε στον σύμβουλό του Μήτσο Μπουρνού, την οργάνωση σύσκεψης για την περαιτέρω πορεία του θέματος της επαναχάραξης των οριογραμμών του Αιγιαλού της Ερεσού που περιλαμβάνονται στην Εφημ. της Κυβ. τ. Δ΄, ΑΦ36, 14.2.2012.

Ο αγώνας για την σωτηρία της δυτικής Αμμουδιάς που μας έμεινε συνεχίζεται! Όσοι πίστεψαν πως σιγούρεψαν την καταστροφή της άχτιστης δυτικής Αμμουδιάς μας συσχετίζοντας τις οριογραμμές Αιγιαλού εκεί με τις οριογραμμές Αιγιαλού μπροστά στον οικισμό, ας το ξεχάσουν!

Οι εσφαλμένες γραμμές στην δυτική Αμμουδιά που περιγράφονται στο ΦΕΚ της 14.2.2012 πρέπει να ανεβούν στις ΚΑΤΑ ΦΥΣΙΝ θέσεις τους εξαντλώντας τα περιθώρια των Νόμων προς όφελος της Κοινωνίας και σωτηρία του Περιβάλλοντος.