ΤΑ ΜΠΛΟΚΙΑ

Ειδήσεις και αναλύσεις από τη Λέσβο και την Ελλάδα με αριστερή ματιά!

Editorial

Μετατρέπουμε την ανησυχία σε δημιουργική δράση!

Δικαιολογημένα, πολλοί συμπολίτες μας, μας εκφράζουν καθημερινά την έντονη ανησυχία τους, για το “τι μέλει γενέσθαι”

Τι θα γίνει με τα προγράμματα απασχόλησης, αν θα συνεχιστούν ή όχι, τι θα γίνει με το Κοινωνικό Επίδομα Αλληλεγγύης, αν θα συνεχιστεί, ή όχι, το επίδομα ενοικίου, παιδιών, τις επιδοτήσεις και τις έκτακτες ενισχύσεις των αγροτών, τις 120 δόσεις, τους παιδικούς σταθμούς, την προκήρυξη για τους καθηγητές, τι θα γίνει με τους ελέγχους του ΣΕΠΕ, αλλά και τόσα άλλα, μικρά ή μεγαλύτερα, που εδώ και τέσσερα χρόνια έχουν μπει μπροστά και τώρα αποτελούν μέρος της καθημερινοτητάς τους.

Η ανησυχία τους είναι εύλογη. Ο, κατά δήλωση του “οδοστρωτήρας” Μητσοτάκης, απειλεί και βάζει σε κατάσταση ανασφάλειας, εκατομμύρια εργαζόμενους, μικροεπαγγελματίες , μικρούς αγρότες, συνταξιούχους. ανέργους.

Αυτές τις ανησυχίες τις συμεριζόμαστε. Ομως, για το μόνο που μπορούμε να τους διαβεβαίωσουμε, είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, μπορεί να εγγυηθεί την εξασφάλιση της συνέχειας όλων αυτών των πολιτικών, αλλά και την διεύρυνσή τους, εφόσον η εκλογική μάχη του Ιουλίου, θα είναι νικηφόρα για αυτόν.

Εμείς για αυτή την μεγάλη μάχη προετοιμαζόμαστε και καλούμε τον κάθε ένα και την κάθε μια να πάρει θέση. Ο κάθε ένας και η κάθε μια μπορεί να βοηθήσει πρακτικά, σε αυτή την κρίσιμη μάχη:

Να φτιάξει στον χώρο δουλειά τους, στο χωριό και την γειτονιά, μια επιτροπή στήριξης του ΣΥΡΙΖΑ.

Να μιλήσει για τον ΣΥΡΙΖΑ, για την ανάγκη υποστήριξης του, με όσο το δυνατό περισσότερους φίλους, γείτονες, συναδέλφους και γνωστούς

Να διακινήσει πλατιά το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ

Να πάρει μέρος, στην εκλογική διαδικασία, με την παρουσία του στα εκλογικά κέντρα!

Ερχόμαστε σε επαφή, με τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, στην γειτονιά, στο χωριό ή με την ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ στη Λέσβο, στο τηλέφωνο 22510 – 44804

Τώρα, δεν είναι καιρός για ανάθεση. Δεν είναι καιρός για φόβο. Μετατρέπουμε την ανησυχία σε δημιουργική δράση!