ΤΑ ΜΠΛΟΚΙΑ

Ειδήσεις και αναλύσεις από τη Λέσβο και την Ελλάδα με αριστερή ματιά!

Editorial

«Ποιος σας είπε ότι πρόκειται μόνο περί θρησκευτικής πράξεως»

Και για όσους/ες, καλόπιστα, θεωρούν ότι η τοποθέτηση του «υπερμεγέθους σταυρού» στου Απελή, είναι πράξη με την οποία ομάδα θρησκευόμενων συμπολιτών μας θέλει να δείξει, έστω και με αυτόν τον τρόπο, τα «ορθόδοξα θρησκευτικά τους πιστεύω», έρχεται ο κ. Κουτσαντώνης, γνωστό στέλεχος της Ν.Δ. στη Λέσβο, να τους απογοητεύσει.

«Ποιος σας είπε ότι πρόκειται μόνο περί θρησκευτικής πράξεως«, γράφει στο προφίλ στο fb, ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλους με την παράταξη που στηρίζεται απο την Ν.Δ. για το Δήμο Μυτιλήνης. » Και πολιτική πράξη ήταν από ανθρώπους που αρνούνται να καταπατώνται τα πολιτικά-εθνικά- θρησκευτικά τους δικαιώματα. Μια πολιτική πράξη από ανθρώπους που αντιστέκονται στην αριστερή δικτατορία που μας έχει επιβληθεί και τους οδήγησε στα κρατητήρια της αστυνομίας. «

Απαντώντας σε κείμενο που πρόσφατα δημοσίευσε στο Νησί, ο γνωστός συμπολίτης μας, Δρ Θεολόγιας Αθ, Καλαμάτας, με τίτλο «Τo επίμονο θάμβος του «σταυρού» τους«, ο κ. Κουτσαντώνης, δεν αφήνει… να πέσει τίποτα κάτω: Μπλέκει τον αυτοκράτορα Κωνσταντίνο με το τον πόλεμο του 40 και την επανάσταση του 21 με την ΕΟΚΑ.

Άνθρακες ο θησαυρός λοιπόν. Για λίγα «ψηφαλάκια» παραπάνω, που θέλει να πάρει στις δημοτικές εκλογές, η παράταξη που στηρίζεται από τη Ν.Δ., γίνεται όλη αυτή η φασαρία.

Να δούμε τι θα πει επ” αυτού και ο κ. Μητσοτάκης, που σήμερα επισκέπτεται την πόλη μας, για να στηρίξει τον υποψήφιο της Ν.Δ.