ΤΑ ΜΠΛΟΚΙΑ

Ειδήσεις και αναλύσεις από τη Λέσβο και την Ελλάδα με αριστερή ματιά!

Editorial

Ο, μη τυχαίος, κ. Κοντομηνάς

Ο κ. Δημήτρης Κοντομήνας, δεν είναι κάποιος τυχαίος και μόνο το γεγονός ότι είναι ιδιοκτήτης (“πρόεδρος”) ενός μεγάλου καναλιού του δίνει σημαντική θέση στον κόσμο του ελληνικού αστισμού.

Από την σημερινή του τηλεφωνική παρέμβαση στο κανάλι ΤΟΥ, δεν θα κρατήσουμε τον απαξιωτικό τρόπο με τον οποίο μίλαγε στους εργαζομένους ΤΟΥ, ούτε τον δουλικό τρόπο που οι τελευταίοι (κάποιοι από αυτούς πρωτοκλασάτα ονόματα της ελληνικής δημοσιογραφίας) του απαντούσαν.

Δικό ΤΟΥ είναι το κανάλι, δικοί ΤΟΥ οι εργαζόμενοι και αν έχουν πρόβλημα με τον τρόπο που τους μιλάει το αφεντικό ΤΟΥΣ, υπάρχουν οι αγώνες…

Ομως δεν μπορούμε να μην κρατήσουμε αυτά που έλεγε στον αέρα ο κ. Κοντομηνάς.

Σταχυολογούμε:

“Ντράπηκα όσο δεν έχω ντραπεί στη ζωή μου με αυτά που άκουσα σήμερα από Έλληνες που δουλεύουν σε ένα κανάλι που προσπαθεί να κάνει τα πάντα να βοηθήσει τον κόσμο και για ανθρώπους από την ιδιωτική πρωτοβουλία” 

Το κράτος δεν μπορεί να σταθεί πουθενά.”

“Αυτή η περιοχή που είναι γεμάτη πρόσφυγες, απατεώνες, πορνεία και ότι θέλεις και… ξεσηκωνόμαστε εναντίον του έργου”.

“Πήγε στου διαόλου τη μάνα να πάρει ένα νησί άδειο και θα έρθουν να το πάρουν οι Τούρκοι

“Όλοι αυτοί που έφτιαξαν την Ελλάδα (τους ευεργέτες) τους έχουμε καταργήσει”

“Ούτε δρόμους δεν αφήσαμε και βάζουμε αυτούς τους ηλίθιους, τους πολιτικούς και τους κλέφτες και τους κάνουμε ανθρώπους”

“Κάθε μέρα μικραίνουν οι Έλληνες και θα μεγαλώσουν οι μετανάστες και οι μουσουλμάνοι που θα έρθουν και θα μείνουν και θα χάσουμε και τη θρησκεία μας”

Ο άλλος λέει να μην λένε οι γονείς τα παιδιά “πριγκιπόπουλα”

Οχι, ο κ. Κοντομηνάς δεν είναι τυχαίος. Ο κ. Κοντομηνάς λέει φωναχτά, μέσα από το κανάλι ΤΟΥ, αυτά που οι άλλοι (του ελληνικού αστισμού) συζητάνε μεταξύ τους πίνοντας το ουίσκι τους και καπνίζοντας τα πούρα τους