ΤΑ ΜΠΛΟΚΙΑ

Ειδήσεις και αναλύσεις από τη Λέσβο και την Ελλάδα με αριστερή ματιά!

Επικαιρότητα

Δωρεάν σεμινάρια παραγωγής ντοκιμαντέρ στη Μυτιλήνη

Σεμινάρια παραγωγής ντοκιμαντέρ μικρού μήκους διοργανώνει ο Δήμος Λέσβου και ο οργανισμός StoryDoc, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Αιγαίου (τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας) και  το Φεστιβάλ AegeanDocs.  Τα ντοκιμαντέρ θα προβληθούν στο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ AegeanDocs, το οποίο διοργανώνεται από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και τον Δήμο Λέσβου και θα διεκδικήσουν το βραβείο κοινού, αξίας 500 ευρώ.

Το πρόγραμμα παραγωγής ντοκιμαντέρ θα διεξαχθεί στην Μυτιλήνη και απευθύνεται σε κάθε φίλο του ντοκιμαντέρ και του κινηματογράφου ανεξαρτήτως ηλικίας και εμπειρίας στο αντικείμενο. Ιδιαίτερα τμήματα θα αναπτυχθούν, στο πλαίσιο των σεμιναρίων, για μαθητές, φοιτητές και ενηλίκους αλλά και για μεγαλύτερους. Η συμμετοχή είναι δωρεάν και παρέχεται κινηματογραφικός εξοπλισμός σε κάθε συμμετέχοντα. Τα σεμινάρια θα ολοκληρωθούν σε 3 τριήμερα σεμινάρια, τον Ιανουάριο 2018, τον Μάρτιο, τον  Ιούνιο και  σε εργαστήριο μοντάζ τον Ιούλιο.

Οι αιτήσεις είναι ατομικές ή και ομαδικές. Υποβάλλονται έως 15/1/2018 με αποστολή email στην διεύθυνση: [email protected]

Στo email οι συμμετέχοντες θα πρέπει να  στείλουν ένα σύντομο βιογραφικό σημείωμα, την ιδέα τους σε σύντομη περίληψη και πως σκέφτονται να πραγματοποιήσουν την ταινία-με κινηματογράφηση σκηνών, με συνεντεύξεις κλπ.