ΤΑ ΜΠΛΟΚΙΑ

Ειδήσεις και αναλύσεις από τη Λέσβο και την Ελλάδα με αριστερή ματιά!

Επικαιρότητα Πρώτο Θέμα

«Επετειακό» ξενοφοβικό παραλήρημα από τον περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου: «Να πούμε ΟΧΙ στην εισβολή μεταναστών»

Ως ευκαιρία να κάνει επίδειξη ξενοψοβίας είδε την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Κωνσταντίνος Μουτζούρης. Κάτι τέτοιο διαφαίνεται και μέσα από το σχετικό μήνυμα που ανάρτησε στο facebook, μέσω του οποίου καλεί την κυβέρνηση να πει «ένα νέο ΟΧΙ στη νέα εισβολή», αναφερόμενος προφανώς στις μεταναστευτικές ροές.

Κώστας Μουτζούρης21 ώρες πριν

Η Κυβέρνησή μας οφείλει ενα νέο ΟΧΙ στην νέα εισβολή (Βόρειο Αιγαίο 28.10.2019).

Ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, ο οποίος είχε διατελέσει στο παρελθόν και πρύτανης του Εθνικού Μετσόβιου Πανεπιστημίου, φρόντισε να ευθυγραμμιστεί με ανάλογης λογικής ανάρτηση του Θάνου Τζήμερου, ο οποίος επίσης παραλλήλιζε την ιταλική εισβολή στη χώρα μας το ‘40, με την είσοδο προσφύγων και μεταναστών στα ελληνικά νησιά.

Θάνος Τζήμερος@ThanosTzimeros

Εντελώς μπουνταλάδες αυτοί οι Ιταλοί. Επιχείρησαν να μπουκάρουν με τα όπλα από τα σύνορα. Ενώ αν ερχόντουσαν με βαρκούλες άοπλοι και το έπαιζαν κατατρεγμένοι ναυαγοί, θα τους φιλοξενούσαμε στα στρατόπεδα και θα τους συντηρούσε ο ίδιος ο στρατός.61112:08 μ.μ. – 28 Οκτ 2019Πληροφορίες και απόρρητο για τις Διαφημίσεις του Twitter233 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό

Αξίζει να σημειωθεί πως την πολιτική ρητορική περί «εισβολής» μεταναστών στη χώρα μας είχε υιοθετήσει πρόσφατα και ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης.