ΤΑ ΜΠΛΟΚΙΑ

Ειδήσεις και αναλύσεις από τη Λέσβο και την Ελλάδα με αριστερή ματιά!

Επικαιρότητα Πρώτο Θέμα

Επιθέσεις «σε συνεννόηση με την τοπική αυτοδιοίκηση»; (video)

Εντύπωση προκαλεί βίντεο το όποιο έχει αναρτήσει ο γνωστός ιστότοπος omniatv, στο οποίο, κάτοικος της Λέσβου ο οποίος διεκδικεί για τον εαυτό του πρωταγωνιστικό ρόλο σε ότι έχει συμβεί το τελευταίο διάστημα στο νησί, εμπλέκει τον περιφερειάρχη Κ. Μουτζούρη και τον δήμαρχο Δυτ. Λέσβο Τ. Βέρρο, λέγοντας πώς « Ό,τι κάνουμε πάντα είναι σε συνεννόηση μαζί τους γιατί δεν θέλουμε να τους εκθέσουμε, θέλουμε ό,τι γίνεται να γίνεται βάσει συνεννόησης και σωστού σχεδιασμού. ».

Δείτε το βίντεο (το επίμαχο απόσπασμα από το 6.37 και μετά

Σημειώνουμε ότι ο συγκεκριμένος συμπολίτης κάνει αυτές τις αναφορές στις 28/2/2020, πριν δηλαδή από τα γεγονότα που ακολούθησαν μετά, κάποια από τα οποία περιλαμβάνουν ξυλοδαρμούς δημοσιογράφων όπως έγινε στην περίπτωση του Γερμανού ανταποκριτή του ZDF, του οποίου ο εξοπλισμός πετάχτηκε μέσα στη θάλασσα αφότου ξυλοκοπήθηκε.

Αν και μας είναι αδιανόητο να πιστέψουμε, ότι τόσο ο περιφερειάρχης κ. Μουτζούρης, όσο και ο δήμαρχος Δυτ. Λέσβου Ταξιάρχης Βέρρος, έχουν οποιαδήποτε σχέση με ότι συνέβη, περιμένουμε άμεσα την αντίδρασή τους σε ότι αναφέρει ο εν’ λόγω συμπολίτης μας

Διαβάστε όλο το ρεπορτάζ του omniatv εδώ