ΤΑ ΜΠΛΟΚΙΑ

Ειδήσεις και αναλύσεις από τη Λέσβο και την Ελλάδα με αριστερή ματιά!

Επικαιρότητα

Εριφύλη Χιωτέλλη: Ο κ. Κύτελης να απομονώσει τους ακραίους

Να πάρει άμεσα θέση” ο κ. Κύτελης , “αποδεικνύοντας με αυτό τον τρόπο, ότι καμιά βάση δεν έχουν, όσα κυκλοφορούν ευρέως στην τοπική μας κοινωνία, ότι δηλαδή στον συνδυασμό του, έχουν βρει θέση άτομα τα οποία βρίσκονται σε επαφή με  αυτούς τους ακραίους κύκλους” καλεί με ανακοίνωσή της, τον υποψήφιο δήμαρχο της ΝΔ, η Εριφύλη Χιωτέλλη, με αφορμή την μήνυση που η ίδια κατέθεσε εναντίον γνωστού ακραίου στοιχείο, ο οποίος μάλιστα φέρεται να έχει σχέσεις με άτομα που είναι υποψήφιοι με τον συνδυασμό του.

Η μήνυση κατατέθηκε με αφορμή ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα, με την οποία ο εν΄λόγω ακραίος, αφήνει να εννοηθεί ότι η Εριφύλη Χιωτέλλη, τύπωσε τα ψηφοδέλτιά της στην… Τουρκία,  κοινοποιώντας ταυτόχρονα δημοσίευμα το οποίο αναφέρει ότι στην διάρκεια των εγκαινίων του εκλογικού της κέντρου, ακούστηκαν και …τούρκικα τραγούδια

Η ανακοίνωση της Ε. Χιωτέλλη

Το Σάββατο το απόγευμα, μεταβήκαμε στην Αστυνομική Διεύθυνση και υποβάλαμε μήνυση κατά του συγκεκριμένου, ο οποίος μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα, διαδίδει ψεύτικες πληροφορίες  για εμάς.

Δεν θα το κάναμε, εάν επρόκειτο για κάποιον γραφικό, ο οποίος  γράφει, χωρίς να το σκεφτεί κάτι. Γνωρίζουμε ότι ο συγκεκριμένος έχει ανοιχτές υποθέσεις και για άλλες, ανάλογες ή αντίστοιχες υποθέσεις.

Γνωρίζουμε επίσης, ότι εδώ και καιρό, διάφοροι ακραίοι κύκλοι στον δήμο μας, που με τίποτα δεν θέλουν να μας δουν στην δημαρχιακή αρχή, χρησιμοποιούν κάθε θεμιτό και αθέμιτο μέσο για να πετύχουν τον σκοπό τους. Σε αυτά τα πλαίσια θεωρούμε ότι εγγράφεται και συγκεκριμένη προσπάθεια της διασποράς ψευδών ειδήσεων.

Θεωρούμε, ότι όλες οι αυτοδιοίκητές παρατάξεις, πρέπει να πάρουν άμεσα θέση, τις καλούμε να το πράξουν, έτσι ώστε να απομονώσουμε όλοι και όλες μαζί αυτά τα ακραία στοιχεία που θέλουν, και με αυτόν τον τρόπο, να επιβάλουν την παρουσία τους στην τοπική μας κοινωνία.

Καλούμε ιδιαίτερα, τον κ. Κύτελη, να πάρει άμεσα θέση, αποδεικνύοντας με αυτό τον τρόπο, ότι καμιά βάση δεν έχουν, όσα κυκλοφορούν ευρέως στην τοπική μας κοινωνία, ότι δηλαδή στον συνδυασμό του, έχουν βρει θέση άτομα τα οποία βρίσκονται σε επαφή με  αυτούς τους ακραίους κύκλους.