ΤΑ ΜΠΛΟΚΙΑ

Ειδήσεις και αναλύσεις από τη Λέσβο και την Ελλάδα με αριστερή ματιά!

Δεύτερο Θέμα Επικαιρότητα

Θαυμάστε τον «γαλάζιο άριστο» πρόεδρο του ΚΕΘΕΑ, με υπουργική απόφαση Κικίλια

Το ΚΕΘΕΑ θα χρειαστεί απεξάρτηση σε λίγο. Από την εξάρτηση της Νέας Δημο(πρασίας)κρατίας, να διορίζει ένα ακόμα «γαλάζιο άριστο». Δεν τον κατέβασαν βουλευτή από τη ΝΔ στην ιδιαίτερη πατρίδα του και τον βολεύουν στον ΚΕΘΕΑ.

Ο εν λόγω ιατρός, είναι μια ακόμη τρανταχτή απόδειξη πως η ΝΔ  διορίζει-βολεύει τα δικά της παιδιά. Αν υπάρχουν σοβαρά κριτήρια επιλογής για μια τέτοια θέση, η δράση του θα έπρεπε να τον τοποθετήσει ακαριαία  στη λίστα αποκλεισμού για τη θέση αυτή, όχι στη λίστα επιλογής.

Θαυμάστε εκπρόσωπο της ιατρικής επιστήμης που θα είναι υπεύθυνος για τη ζωή των βασανισμένων ψυχών και για την αναμόρφωση του ΚΕΘΕΑ.

Σε …βασανιστήρια ο Χρίστος Λιάπης

Ποια είναι η εντυπωσιακή νεαρά που έχει «εντοπιστεί» σε φωτογραφίες δίπλα στον Καλαμπακιώτη Ιατρό.
 
Θέμα συζήτησης έχει γίνει στα Τρίκαλα τον τελευταίο καιρό, η εντυπωσιακή νεαρά που έχει συλλάβει ο φακός, δίπλα στον Δρ. Χρίστο Λιάπη σε εκδηλώσεις…

Όπως αποκαλύπτει το trikalanews.gr πρόκειται για την Νάνσυ Λάμπρου φιναλίστ των καλλιστείων το 2008, χάνοντας τον τίτλο για λίγο και έκτοτε ακολούθησε λαμπρή καριέρα στον χώρο της μόδας.

Ο …εργένης Χρίστος Λιάπης βρίσκεται σε …βασανιστήρια, αν κρίνουμε από συνέντευξη της Νάνσυ Λάμπρου στην «Espresso» όπου δήλωσε «΄Οποιον αγαπάω τον …βασανίζω»…

Εύλογη λοιπόν η απορία  του χρήστη XYZ Contagion στο Facebook που αναφέρει μεταξύ άλλων:

”Πως θα τα βγάλει πέρα το ΚΕΘΕΑ με αυτόν τον ανεκδιήγητο ψυχίατρο; Αν υπάρχουν σοβαρά κριτήρια επιλογής για μια τέτοια θέση, η δράση του θα έπρεπε να τον τοποθετήσει ΑΚΑΡΙΑΙΑ στη λίστα αποκλεισμού για τη θέση αυτή, όχι στη λίστα επιλογής. Προσωπικά, ποτέ δεν θα εμπιστευόμουν κάποιον:

– Που βγαίνει στην Τατιάνα και στα μεσημεριανάδικα (και στον ΣΚΑΪ, φυσικά) για να ‘εξηγήσει’ με παραεπιστημονικούς αγοραίους όρους τσαρλατανισμού ότι ο τάδε πολιτικός είναι ψυχασθενής.

– Που ανοίγει ιατρεία με όρους … life-style και όλο γκλαμουριά καλεί φωτογράφους και ζόου-μπίζνες καλτ κόλπα

– Που φωτογραφίζεται σε λάγνες πόζες με μοντέλα (επιστήμονας είσαι υποτίθεται, ρε τραχανά, πως θα σου εμπιστευτούν οι άλλοι την υγεία τους;)

– Που κάνει τέτοιες εξωφρενικές συνδέσεις (σε ημερίδες για την νόσο Alzheimer, παρακαλώ) της πραγματικής νόσου Alzheimer με το ‘πολιτικό Alzheimer’ και λέει στο κοινό του ανοιχτά τέτοια απίθανα πράγματα;”

Και τέλος πάντων, που είναι η ειδίκευση στις εξαρτήσεις; Αυτό είναι ένα πολύ σοβαρό θέμα που χρειάζεται δεκαετίες εμπειρίες. Αυτός, απόφοιτος Ιατρικής μόλις το 2003. Πότε πρόλαβε να κάνει ας πούμε ειδίκευση Νευρολογία, Ψυχιατρική, Εξαρτήσεις και όλα τα σχετικά;

Πόσους εξαρτημένους έχει θεραπεύσει; Με πόσους έχει ασχοληθεί, έστω; Είδε από κοντά ποτέ πως μοιάζει το σύνδρομο στέρησης; Πόσους πολυτοξικομανείς; Ξέρει τι είναι η υποτροπή, έχει μεθόδους να την αποτρέψει, κατέχει τίποτα από τους λόγους για τους οποίους πολλοί ξανακυλάνε; Γνωρίζει φαρμακολογία του εξαρτημένου από οπιούχα, έχει εκείνη τη λεπτή εμπειρία που απαιτείται για να ‘καθαρίσεις’ κάποιον από αυτό το σύνθετο πολυπρόβλημα;”