ΤΑ ΜΠΛΟΚΙΑ

Ειδήσεις και αναλύσεις από τη Λέσβο και την Ελλάδα με αριστερή ματιά!

Επικαιρότητα

Νέo ΔΣ στο σύλλογο μεριδιούχων της συνεταιριστικής

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο αναδείχθηκε από τη χθεσινή εκλογοαπολογιστική συνέλευση του συλλόγου μεριδιούχων της συνεταιριστικής τράπεζας Λέσβου Λήμνου.

Η θητεία του είχε λήξει από το Μάρτιο και μόλις πριν από λίγες μέρες είχε κλήθηκε  γενική συνέλευση στην οποία δεν είχε υπάρξει απαρτία και να οριστεί νέα ΓΣ η οποία πραγματοποιήθηκε χθες το βραδύ. Το ΔΣ αποτελείται από τους κυρίους Γάλλο Βασίλη, Χ Πουλέλλη, Ε. Ψαρράς, Μ. Αράπης, Φ Δημητράκης , Δ. Γιασσάς, Ε. Παυλιδέλλης,  Ξ. Γκορτσιώτης , Ι. Αβαγιάννης  με τη σιρά που εκλέχτηκαν.

Σκοπός του συλλόγου παραμένει να επιστραφούν στους δικαιούχους τα μερίδια της συνεταιριστικής και φυσικά οι μεριδιούχοι να μη κληθούν να πληρώσουν «το μάρμαρο» της εκκαθάρισης και της ζημίας που έχει προκαλέσει το λουκέτο της συνεταιριστικής.

Όσον αφορά τη δίκη που όλες οι πλευρές συμφώνησαν να ξεκινήσει στις 17 Δεκεμβρίου, ο σύλλογος θα παραστεί με φυσική παρουσία και όχι με πολιτική αγωγή όπου το πιθανότερο είναι  να απορριφθεί το αίτημά του από το δικαστήριο .

Το νέο ΔΣ θα συγκροτηθεί σε σώμα στις 25 Οκτώβρη όπου θα υπάρξει αλλαγή στο προεδρείο σύμφωνα με πληροφορίες. Στοίχημα πάντως παραμένει για τον σύλλογο να καταφέρει να συσπειρώσει του 6.200 μεριδιούχους υπό τη σκέπη του μιας και μέχρι τώρα δεν έχουν ανταποκριθεί στα καλέσματα του συλλόγου.