ΤΑ ΜΠΛΟΚΙΑ

Ειδήσεις και αναλύσεις από τη Λέσβο και την Ελλάδα με αριστερή ματιά!

Επικαιρότητα

Ο ΣΥΡΙΖΑ Πολυχνίτου για το Δημοτικό Στάδιο

Με αφορμή την υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης, ανάμεσα στην Περιφέρεια και το Δήμο Λέσβου, για το Δημοτικό στάδιο Πολυχνίτου, η Οργάνωση Μελών του ΣΥΡΙΖΑ στον Πολυχνίτου, έβγαλε την παρακάτω ανακοίνωση

Δύο χρόνια πριν τέθηκε σε συζήτηση από κατοίκους και φορείς της ευρύτερης περιοχής Πολυχνίτου η ανάγκη για την αναβάθμιση του Δημοτικού Σταδίου της περιοχής.

Ένα στάδιο που για πολλούς θεωρείτο το καλύτερο της Λέσβου αλλά είχε απαξιωθεί από προηγούμενες κυβερνήσεις και κυρίως από την τοπική αυτοδιοίκηση. Για κάποιους μάλιστα υπήρξε εμπόδιο για τη βιτρίνα του χωριού και έτσι γκρέμισαν εσωτερικά κτίρια του σταδίου και ένα τοίχο από τον περιβάλλοντα χώρο.

Ο βουλευτής Λέσβου Γιώργος Πάλλης, ο ΓΓ Αθλητισμού και η κεντρική κυβέρνηση είχαν ‘’ευήκοα ώτα’’ και το πρώτο βήμα δεν άργησε να γίνει. Υπήρχαν όμως ακόμα πολλά. Σήμερα μπορούμε να πούμε ότι έγινε ένα ακόμη πιο μεγάλο. Δήμος Λέσβου και Περιφέρεια υπέγραψαν προγραμματική σύμβαση για την υλοποίηση του έργου.

Ένα έργο τεράστιο που χρηματοδοτείται με 1.000.000 ευρώ από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και 1.100.000 ευρώ από πιστώσεις του Δήμου Λέσβου και θα δώσει πνοή και ώθηση στην πολύπαθη περιοχή μας. Αναμένουμε λοιπόν τη δημοπράτησή του…

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ…….

Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΛΥΧΝΙΤΟΥ