ΤΑ ΜΠΛΟΚΙΑ

Ειδήσεις και αναλύσεις από τη Λέσβο και την Ελλάδα με αριστερή ματιά!

Επικαιρότητα

Σάββατο στις 12.00 στην πλ. Σαπφούς: Λέμε «Οχι» στην Ευρώπη φρούριο!

στοπντιαλ

Αύριο Σάββατο 19/3, πρωτοβάθμια σωματεία και συλλογικότητες διοργανώνουν συλλαλητήριο στην πλ. Σαπφούς για το προσφυγικό στις 12.00 το μεσημέρι.

Στην σχετική σύσκεψη που έγινε την προηγούμενη βδομάδα, μετά από πρόσκληση της ΕΛΜΕ Λέσβου πήραν μέρος εκπρόσωποι από το ν.τ. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., τον Σ.Ε.Π.Ε., την Ένωση Ιατρών Ε.Σ.Υ., τον Σύλλογο Εργαζομένων Νοσοκομείου Μυτιλήνης, τον Σύλλογο Εργαζομένων Ο.Τ.Α., το Σ.Ε.Μ.Μ.Ε.Λ., την Εργατική Λέσχη Λέσβου.

blackday

Η Ε.Λ.Μ.Ε. Λέσβου, σε σχετική ανακοίνωσή της αναφέρει: «θεωρούμε πως οι διαδηλώσεις στις 19 Μαρτίου, στη Μυτιλήνη και σε δεκάδες ακόμα πόλεις σε Ελλάδα και Ευρώπη, μπορούν να στείλουν ένα μήνυμα αλληλεγγύης για τους μετανάστες και διαμαρτυρίας απέναντι στις πολιτικές της Ευρώπης-φρούριο, όπως και να εκφράσουν το πηγαίο αίσθημα συμπαράστασης που διακρίνει την μεγάλη πλειοψηφία του ελληνικού λαού τους τελευταίους μήνες.»

Το ΝΤ Λέσβου της ΑΔΕΔΥ

Το ΝΤ Λέσβου της ΑΔΕΔΥ χαιρετίζει την πρωτοβουλία της ΕΛΜΕ  για την πραγματοποίηση αντιρατσιστικών –αντιπολεμικών δράσεων και καλεί το λαό της Λέσβου και τους συναδέλφους να συμμετέχουν μαζικά στο συλλαλητήριο του Σαββάτου 19 Μαρτίου και ώρα 12:00 το μεσημέρι στην πλατεία Σαπφούς στη Μυτιλήνη.

διαδιλωσηΕΛΜΕ