ΤΑ ΜΠΛΟΚΙΑ

Ειδήσεις και αναλύσεις από τη Λέσβο και την Ελλάδα με αριστερή ματιά!

Επικαιρότητα

Συνάντηση Γ. Πάλλη με τον σύλλογο μεριδιούχων της Συνεταιριστικής

Συνάντηση με αντιπροσωπεία του προεδρείου των μεριδιούχων της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λέσβου Λήμνου αποτελούμενη από τους Χρήστο Πουλλέλη , Φάνη Δημητράκη και Μπάμπη Αράπη είχε στις 11 Ιανουαρίου 2016 ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου, Γιώργο Πάλλης.

IMG_1496

Οπως αναφέρει σε σχετικό δελτίο τύπου ο σύλλογος των μεριδιούχων “το προεδρείο ενημέρωσε για την τρέχουσα κατάσταση της υπό εκκαθάριση Τράπεζας ,τα πάγια αιτήματα του συλλόγου που αφορούν τη μη πληρωμή από τους μεριδιούχους τη ζημιά της Τράπεζας αλλά οι ένοχοι , καθώς και για την εξέλιξη των δικαστικών υποθέσεων.
Ήταν μια εποικοδομητική συνάντηση και ανταλλάχθηκαν απόψεις.

Ο Βουλευτής ήταν ενήμερος για το σύνολο των υποθέσεων και πρότεινε στον σύλλογο να έρθει σε συνεννόηση με τους μεγάλους μετόχους της Τράπεζας όπως ο Δήμος Λέσβου , η Περιφέρεια Β. Αιγαίου καθώς και κάποιοι Συνεταιρισμοί με επιστολή που να τους καλεί να ενεργοποιηθούν και να συμμετέχουν στις διεκδικήσεις του Συλλόγου . Ο βουλευτής πρότεινε επίσης την συνυπογραφή αναφοράς με τους παραπάνω φορείς η οποία θα ενημερώνει και θα διεκδικεί την μη πληρωμή της ζημιάς της Τράπεζας από τους μεριδιούχους .

Η επιστολή αυτή θα δοθεί στον Βουλευτή για να προωθηθεί και στα αρμόδια υπουργεία Οικονομικών, Δικαιοσύνης, καθώς και στην αντιπροεδρία της Κυβέρνησης .”