ΤΑ ΜΠΛΟΚΙΑ

Ειδήσεις και αναλύσεις από τη Λέσβο και την Ελλάδα με αριστερή ματιά!

Επικαιρότητα

Τα πρωτοσέλιδα της Δευτέρας 10/7/2017

Κούραση…

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: «Βόμβα εξολοθρευτή κατασκευάζει ο Ερντογάν! /Ο ‘σουλτάνος’ τρελάθηκε και θέλει τώρα να γίνει ο Κιμ Γιονγκ Ουν της γειτονιάς μας»

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ του ΤΥΠΟΥ: «Η παρ-ανομία των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ /Ο χάρτης με τις θεσμικές εκτροπές από την πρώτη μέρα της διακυβέρνησης»

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: «Οι νέες αποδοχές των συνταξιούχων από το 2019 /Μειώσεις έως και 25% φέρνει η ‘επιτυχημένη’ συμφωνία Τσίπρα για τη δεύτερη αξιολόγηση»

ΕΣΤΙΑ: “Εξευτελίζουν 150.000 ανέργους με τη διαδικασία της συνεντεύξεως! /Θα περνούν από ‘reprofiling’ σύμφωνα προς το Υπουργείο Εργασίας!”

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: «Και οι ’20’ έμειναν στον κόσμο τους /Ο απολογισμός της Συνόδου Κορυφής των ισχυρών του πλανήτη στο Αμβούργο»

ΤΑ ΝΕΑ: «Οι νεόπτωχοι στην εποχή του ΣΥΡΙΖΑ /Έκρηξη των ελαστικών μορφών απασχόλησης για χιλιάδες εργαζόμενους με μηνιαίο μισθό από 200 έως 300 ευρώ και ανύπαρκτα δικαιώματα»

KONTRA NEWS: «Ύποπτη offshore συνδέει Σημίτη με Παπαντωνίου /Το επίμαχο έμβασμα που κατέληξε μέσω ελληνικής τράπεζας στη Γερμανία κρύβει το μυστικό»

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: «Σχέδιο ριζικών παρεμβάσεων στις στρατηγικές επενδύσεις /Η ‘Ν’ παρουσιάζει τις οκτώ αλλαγές που δρομολογεί το υπ. Οικονομίας – Εντός του έτους η ψήφιση του νέου νόμου”