ΤΑ ΜΠΛΟΚΙΑ

Ειδήσεις και αναλύσεις από τη Λέσβο και την Ελλάδα με αριστερή ματιά!

Επικαιρότητα

Τα πρωτοσέλιδα της Πέμπτης 22/6/2017

Ανασφάλιστα ΙΧ, συμβασιούχοι ΟΤΑ, Σύνοδος Κορυφής και η έκθεση της Κομισιόν για το ελληνικό χρέος τα σημαντικότερα θέματα στα σημερινά πρωτοσέλιδα.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: «ΙΧ – Τι θα γίνει με τα ανασφάλιστα /Ακυρώνεται το πρόστιμο των 250 ευρώ μετά το μέγα φιάσκο»

ΕΙΔΗΣΕΙΣ: «Στα 2.000 ευρώ το μήνα το όριο ανάληψης /Η εκταμίευση της δόσης φέρνει νέα χαλάρωση στα capital controls»

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ: «Η λύση για ανασφάλιστα ΙΧ /Παράταση έως τις 14 Ιουλίου – Ποιοι δεν θα πληρώσουν τίποτα, ποιοι θα γλυτώσουν το πρόστιμο, ποιοι θα πάρουν χρήματα πίσω. Επανέλεγχος σε 300.000 λάθη!»

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: «Κατάσχουν και οικογενειακά επιδόματα! /Αποκάλυψη ΕΤ: Αυτή είναι η “κοινωνική δικαιοσύνη” της… αριστερής κυβέρνησης»

ΕΣΤΙΑ: «Πολιτικοί “για τα σκουπίδια” /Αντί να λύσουν προβλήματα, αναβάλλουν»

Η ΑΥΓΗ: «Αντιπολίτευση σε θολά νερά /Μετά τη συμφωνία στο Eurogroup η ΝΔ, για να αποφύγει τον… κίνδυνο της κανονικότητας, εγκαταλείπει το σύνθημα “παραιτηθείτε και εκλογές” και καταφεύγει σε υπαγορευμένες από το σύστημα κινήσεις ανωμαλίας»

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: «Οι επτά πληγές της Ευρώπης /Οι Ευρωπαίοι αντιμέτωποι με ιστορικές προκλήσεις στη Σύνοδο Κορυφής – Ασφάλεια, τρομοκρατία, κλιματική αλλαγή, μετανάστευση, Brexit, διεθνές εμπόριο, κυρώσεις στη Ρωσία»

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: «Ο τουρισμός δίνει ανάσα στην αγορά /Τον Απρίλιο τα έσοδα αυξήθηκαν κατά 11,3%»

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: «Απαντούν με νέους αγώνες στην πολιτική που τους τσακίζει/ Εργαζόμενοι-Συνδικάτα: Κόντρα στο κάλπικο κλίμα ευφορίας που καλλιεργούν κυβέρνηση και εργοδοσία μετά την απόφαση του Γιούρογκρουπ»

ΤΑ ΝΕΑ: «“Αισθανόμαστε δικαιωμένοι” / Ομιλία Τσίπρα στο υπουργικό /5,5 δισ. ευρώ μέτρα – Το QE στο ράφι – Το χρέος στον πάγο – Και πλεόνασμα θηλιά»

ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ: «Ποιοι υπουργοί είναι στο “κόκκινο” /O χρόνος τελειώνει, η κοινωνία εξαντλείται, η ανάκαμψη επείγει»

KONTRA NEWS: «Πνίγεται στα σκουπίδια όλη η Ελλάδα /Κινδυνεύει η υγεία των πολιτών – Τεράστιο πλήγμα για τον τουρισμό»

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: «Τα 4 σενάρια για το χρέος /Ανάλυση DSA της Κομισιόν: Τι αποκαλύπτει το πλήρες κείμενο της έκθεσης που παρουσιάζει σήμερα η Ναυτεμπορική»