ΤΑ ΜΠΛΟΚΙΑ

Ειδήσεις και αναλύσεις από τη Λέσβο και την Ελλάδα με αριστερή ματιά!

Επικαιρότητα

Τα πρωτοσέλιδα της Τετάρτης 31/5/2017

Το εξελισσόμενο «θρίλερ» με τη ρύθμιση του χρέους (κυρίως) και τη δόση του Ιουλίου (δευτερευόντως) κυριαρχεί στα σημερινά πρωτοσέλιδα.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: «Φόρος σε 12 δόσεις με “καπέλο” 5% /Ρύθμιση-παγίδα, αφού ήδη υπάρχει η εναλλακτική άτοκης εξόφλησης με πιστωτική»

ΕΘΝΟΣ: «Θύελλα για την καταδίκη μαθητών /Ποινή 80 ωρών κοινωνικής εργασίας για τις καταλήψεις /Πρωτοφανής απόφαση δικαστηρίου στο Ρέθυμνο»

ΕΙΔΗΣΕΙΣ: «Όλοι απέναντι στον Σόιμπλε! /Ντράγκι, Λαγκάρντ και Γιούνκερ προσπαθούν να τον μεταπείσουν για το θέμα του ελληνικού χρέους»

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ: «ΣΥΡΙΖΑ στο χάος /Δυσφορία υπουργών και βουλευτών για το διαφαινόμενο ναυάγιο με το χρέος /Ποιοι μιλάνε για ρήξη με τους δανειστές /Επανέρχονται τα σενάρια χρεοκοπίας»

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: «Νέο μπλόκο σε 155.000 εκκρεμείς συντάξεις /Με Υπουργική Απόφαση μεταθέτουν τις πληρωμές έως τον Ιούνιο του 2018″

ΕΣΤΙΑ: «Παίζει με την φωτιά για τα προσχήματα /Λάθος οι απειλές για τη δόση»

Η ΑΥΓΗ: «Η ώρα των ηγετών /Σε επίπεδο κορυφής το θέμα του χρέους /Συνομιλίες Τσίπρα με Μέρκελ, Μακρόν, Τουσκ»

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: «Ψυχρός πόλεμος για το χρέος /Οι ανταγωνισμοί Γερμανίας-ΗΠΑ συντρίβουν την Ελλάδα /Με Άνγκελα Μέρκελ και Εμανουέλ Μακρόν επικοινώνησε ο Αλ. Τσίπρας»

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: «Ανεξέλεγκτο το λαθρεμπόριο /Μειώθηκαν κατά 53% οι έλεγχοι τα καύσιμα, λόγω κατάργησης μπόνους»

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: «Επιτροπές αγώνα συμβασιούχων στους Δήμους /Πρόταση νόμου για μόνιμη και σταθερή δουλειά»

ΤΑ ΝΕΑ: «Προσκλητήριο συνενοχής /Η κυβέρνηση αναζητεί προθύμους στην αντιπολίτευση για να μοιραστεί το βάρος του αδιεξόδου που δημιούργησε η ίδια»

KONTRA NEWS: «Δεν περνάνε τα βρόμικα παιχνίδια των Γερμανών /Δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο μετωπικής ρήξης και σύγκρουσης με τους δανειστές»

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΗΜΕΡΗΣΙΑ: «Στον “αέρα” 465 χιλιάδες στεγαστικά /’Βουτιά” 90% στις άδειες από το 2005 /Δάνεια 106 δισ. ευρώ σε σύνολο 238 δισ. ευρώ έχουν “κοκκινίσει'»

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: «Πυρετός διαβουλεύσεων /’Πάγος” από Βρυξέλλες στα σενάρια μεταφοράς του ζητήματος της συμφωνίας στη Σύνοδο Κορυφής»