ΤΑ ΜΠΛΟΚΙΑ

Ειδήσεις και αναλύσεις από τη Λέσβο και την Ελλάδα με αριστερή ματιά!

Επικαιρότητα

Το ΤΕΕ συμμετέχει στο Περιφερειακό Συνέδριο

Κανονικά θα συμμετάσχει το ΤΕΕ  στο  Περιφερειακού Συνεδρίου για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση που γίνεται στην Μυτιλήνη, στις 2 και 3 Μαΐου. Αυτό γράφει σε ανάρτησή του στο fb ο Χρύσανθος Μάντζαρης, μέλος της Περιφερειακής Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ Β. Αιγαίου.

Όπως είναι γνωστό, στην συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν την Πέμπτη οι “φορείς” ανέφεραν ότι η απόφαση του συντονιστικού τους, για αποχή από τις εργασίες του συνεδρίου ήταν “ομόφωνη”, κάτι που όμως, τελικά, τουλάχιστον στην περίπτωση του ΤΕΕ, που συμμετέχει στο συντονιστικό, δεν ισχύει.

Εξ΄άλλου, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, συνεδριάζουν και οι διοίκησης και άλλων φορέων από τους 16 που αποτελούν τους “επαγγελματικούς και επιστημονικούς φορείς) προκειμένου να καθορίσουν τη στάση τους ως προς τις κινητοποιήσεις.

Αυτό γίνεται, γιατί, πάλι σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, γιατί αυτοί που ουσιαστικά πήραν την απόφαση, ήταν οι πρόεδροι των φορέων  προέδρων των φορέων που συμμετέχουν στο συντονιστικό, χωρίς να ενημερώσουν ούτε κάν τις διοικήσεις των φορέων τους!