ΤΑ ΜΠΛΟΚΙΑ

Ειδήσεις και αναλύσεις από τη Λέσβο και την Ελλάδα με αριστερή ματιά!

Επικαιρότητα Πρώτο Θέμα

Τσίπρας: Μετασχηματιζόμαστε στη μεγάλη προοδευτική παράταξη.

https://www.avgi.gr/

«Το 32% μας καθιστά τη μεγάλη δύναμη της δημοκρατικής παράταξης» ανέφερε και έκανε λόγο για εντολή μετασχηματισμού σε ένα σύγχρονο και μαζικό, αριστερό, προοδευτικό κίνημα

Μήνυμα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι παρών για να προστατεύσει τα συμφέροντα των ανθρώπων του μόχθου και της δημιουργίας έστειλε ο Αλέξης Τσίπρας από το Ζάππειο μετά την ανακοίνωση των εκλογικών αποτελεσμάτων.

Ο Αλ. Τσίπρας ανέφερε ότι η λαϊκή ετυμηγορία είναι απόλυτα σεβαστή και τόνισε ότι «το 32% μας καθιστά την μεγάλη δύναμη της δημοκρατικής και προοδευτικής παράταξης στον τόπο μας. Από αύριο θα είμαστε εδώ, πιο έμπειροι και πιο δυνατοί, για να συνεχίσουμε αυτόν τον όμορφο  αγώνα».

Όπως είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ο λαός έδωσε «εντολή μετασχηματισμού μας με γοργά βήματα, από ένα κόμμα με τεράστια αναντιστοιχία μελών και ψηφοφόρων, σε μια μεγάλη παράταξη, σε ένα σύγχρονο και μαζικό, αριστερό, προοδευτικό κίνημα, με βαθιές ρίζες και ισχυρούς δεσμούς στον εργαζόμενο λαό και την κοινωνία. Αυτούς τους δεσμούς θα σφυρηλατήσουμε το επόμενο διάστημα από τη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης».