ΤΑ ΜΠΛΟΚΙΑ

Ειδήσεις και αναλύσεις από τη Λέσβο και την Ελλάδα με αριστερή ματιά!

Πολιτική Πρώτο Θέμα

Αλέξης Τσίπρας / Στις 15 Μαΐου ψηφίζουμε όλοι και τους στέλνουμε πίσω τον λογαριασμό

 

Με σύνθημα «Στις 15 Μαΐου ψηφίζουμε όλοι, τους στέλνουμε πίσω το λογαριασμό» ετοιμάζεται ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία για τις κάλπες της 15ης Μαΐου. Σχετική ανάρτηση έκανε ο Αλέξης Τσίπρας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εγκαινιάζοντας την «καμπάνια».

Υπενθυμίζεται ότι σε 16 ημέρες θα στηθούν κάλπες στα 500 εκλογικά κέντρα για την εκλογή του προέδρου και της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ. Ταυτόχρονα θα στηθεί ξεχωριστή διαδικασία έγκρισης ή απόρριψης των τροπολογιών που έχουν κατατεθεί στην ομόφωνη απόφαση της Επιτροπής Καταστατικού.

Στη κάλπη για την εκλογή νέας Κ.Ε. θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής 61.600 μέλη του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ που είναι εγγεγραμμένα στα μητρώα του κόμματος έως τις 21/3.

Στην κάλπη του προέδρου θα έχουν δικαίωμα να ψηφίσουν και όσοι θα παρουσιαστούν για να εγγραφούν μέλη του Κόμματος την ημέρα της ψηφοφορίας

Όπως λέει η αξιωματική αντιπολίτευση, θα είναι μια γιορτή συμμετοχής με το μήνυμά της να μην αφορά μόνο την ενίσχυση του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και για την αρχή του τέλους της κυβέρνησης Μητσοτάκη. «Στις 15 του Μάη, ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ δυναμώνει και ο εφιάλτης της κυβέρνησης Μητσοτάκη τελειώνει» τονίζουν από την Κουμουνδούρου.