ΤΑ ΜΠΛΟΚΙΑ

Ειδήσεις και αναλύσεις από τη Λέσβο και την Ελλάδα με αριστερή ματιά!

Πρώτο Θέμα Τόπος

Ρατσιστικά like από τον Περιφερειάρχη Β. Αιγαίου της ΝΔ, Κώστα Μουτζούρη

Τη στιγμή που οι πραγματικά άριστοι αυτής της χώρας, τα αδέρφια Αντετοκούνμπο κατεβαίνουν σε αντιρατσιστική πορεία στο Μιλγουόκι διαδηλώνοντας για τον θάνατο του Τζορτζ  Φλόιντ που έχει συγκλονίσει ολόκληρο τον κόσμο ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κ. Κώστας Μουτζούρης εκφράζει για άλλη μια φορά ρατσιστικό μίσος μέσα από το προσφιλές του μέσο.

Στο προσωπικό του προφίλ στο facebook και μάλιστα σε μια ανάρτηση που αφορά τον τουρισμό του νησιού και τη νέα καμπάνια για τη Λέσβο, ακολουθεί ο συνηθισμένος ρατσιστικός οχετός από τους οπαδούς του κ. Μουτζούρη των οποίων τα αφτιά χαϊδεύει διαρκώς με διάφορα ποστ που μιλάει για «λαθραίες» αφίξεις, λαθραίους ανθρώπους κλπ.

Ένας από αυτούς γράφει «έχουμε τουρισμό Αφρική Αφγανιστάν, σομάλι Ιράν» ενώ αμέσως μετά κάποιος από κάτω απαντάει δημοσιεύοντας τη φωτογραφία ενός πιθήκου.

Ο κ. Μουτζούρης όχι μόνο δεν απαιτεί από τον σχολιαστή να την κατεβάσει αντιθέτως τον επιβραβεύει κάνοντας like στη φωτογραφία που συνοδεύεται και από το σχόλιο «τώρα θα μας έρθουν και τέτοια», κάνοντας πιο ξεκάθαρο τον παραλληλισμό για όποιον δεν κατάλαβε.