ΤΑ ΜΠΛΟΚΙΑ

Ειδήσεις και αναλύσεις από τη Λέσβο και την Ελλάδα με αριστερή ματιά!

Εκλογές 2023 Πρώτο Θέμα

Μαρία Νικολάρα: Είμαστε εδώ, για την επόμενη εκλογική αναμέτρηση και για την επόμενη μέρα.

✍️Το αποτέλεσμα των χτεσινών εκλογών ήταν στενάχωρο και μη αναμενόμενο για τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Και στο νομό Λέσβου. Μας καλεί να σκεφτούμε συλλογικά και να αναζητήσουμε τα αίτια της ήττας .
✊Όμως σήμερα οφείλουμε να ανασυνταχθούμε για την επόμενη εκλογική αναμέτρηση που ήδη άρχισε . Να ενισχύσουμε την παρουσία της Αριστεράς στην πολιτική ζωή της χώρας μας, ως εκφραστή των λαϊκών και κοινωνικών συμφερόντων. Με το κεφάλι ψηλά.
🫶🫶Σε προσωπικό επίπεδο θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλους και όλες εσάς που με τιμήσατε με την ψήφο σας , μου δώσατε τις ευχές, τη θετική σας αύρα, εκδηλώσατε την εκτίμηση σας στο πρόσωπό μου, την αγάπη σας. Με συγκινήσατε!!! Ιδιαίτερες ευχαριστίες σ εκείνους που με στήριξαν. Την οικογένεια,τις φίλες και τους φίλους , τις συντρόφισσες και τους συντρόφους που πίστεψαν σε μένα και μου συμπαραστάθηκαν.
👉Ήταν η πρώτη φορά που ήμουν υποψήφια σε βουλευτικές εκλογές και σίγουρα ήταν μια ιδιαίτερη εμπειρία. Συγχαρητήρια στο Γιάννη Yiannis Bournous για την επανεκλογή του στο νομό μας , στη συνυποψήφια Μυρσίνη Βασίλα και τους συνυποψήφιους Δημήτρης Μοιρασγεντής – Dimitrios Moirasgentis και Antonis Mantzavelas για τη μάχη που δώσαμε.
✊✊Όπως πριν τις εκλογές έτσι και τώρα είμαστε εδώ παρόντες και παρούσες, για την επόμενη εκλογική αναμέτρηση και για την επόμενη μέρα