ΤΑ ΜΠΛΟΚΙΑ

Ειδήσεις και αναλύσεις από τη Λέσβο και την Ελλάδα με αριστερή ματιά!

Δεύτερο Θέμα Πολιτική

Θαυμάστε το νέο υπουργό Πολιτικής Προστασίας (video)

 

Όταν ο εκλεκτός του Κυριάκου Μητσοτάκη για υπουργός Πολιτικής Προστασίας στην Ελλάδα “έβγαζε” από τα ρούχα του ακόμα και το Νίκο Ευαγγελάτο, με ένα πολιτικό παραλήρημα κατά του δικαιώματος στην απεργία και για «σωστό μνημόνιο» στην Κύπρο.

«Αν πάμε με 60% θα σταλεί ένα μήνυμα στην κοινωνία, ότι κοιτάξτε κύριοι εδώ η κοινωνία έχει αποφασίσει να γυρίσει σελίδα. Όποιος θα βγαίνει στους δρόμους κάθε μέρα και να νομίζει ότι θα κάνει απεργίες και να ανατρέπει την οικονομική ανάπτυξη θα βρίσκεται αντιμέτωπος με το 60%», έλεγε κατά την περίοδο των προεδρικών εκλογών στην Κύπρο, το 2013, Χρήστος Στυλιανίδης, με ένα ύφος που έκανε ακόμα και τον Νίκο Ευαγγελάτο να βγει από τα ρούχα του και στη συνέχεια να απευθύνεται στον κ. Στυλιανίδη λέγοντάς του «Θα απαγορεύσετε τις απεργίες; … Δεν έχετε συνηθίσει μάλλον στα ερωτήματα, τι εννοούσατε πριν;».

Εκεί ο Χρήστος Στυλιανίδης, συνέχισε ακόμα πιο επιθετικά προσπαθώντας να εξηγήσει τι εννοούσε και το έκανε ακόμα χειρότερο.

«Ότι αν ο καθένας που θα σκέφτεται να κατέβει σε απεργία, όταν θα ξέρει ότι υπάρχει ένα 60% που στήριξε μια πολιτική, η οποία πολιτική αυτή πιστεύει ότι πρέπει η Κύπρος να γυρίσει σελίδα στη λογική ενός σωστού μνημονίου, τότε θα σας πω εγώ τι θα γίνει εκεί»

Θαυμάστε το νέο υπουργό Πολιτικής Προστασίας της Ελλάδας: