ΤΑ ΜΠΛΟΚΙΑ

Ειδήσεις και αναλύσεις από τη Λέσβο και την Ελλάδα με αριστερή ματιά!

Δεύτερο Θέμα Πολιτική

Νοσοκομείο Νίκαιας: Απεβίωσε ηλικιωμένος, δεμένος και γυμνός σε διασωλήνωση εκτός ΜΕΘ [Βίντεο]

Βίντεο ντοκουμέντο, που καταδεικνύει την εφιαλτική κατάσταση στα νοσοκομεία της Αττικής, έρχεται στο φως. Στο βίντεο εμφανίζεται ένας ηλικιωμένος ασθενής Covid-19, να βρίσκεται διασωληνωμένος εκτός ΜΕΘ, σε άθλιες συνθήκες, δεμένος και γυμνός με μια πάνα, στο νοσοκομείο της Νίκαιας,

Το ντοκουμέντο αναρτήθηκε στα κοινωνικά δίκτυα και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο ασθενής τελικά απεβίωσε. Σύμφωνα με την ανάρτηση του δικηγόρου Νίκου Αντωνιάδη, ο ηλικιωμένος ήταν και ο ίδιος γιατρός – γενικός χειρουργός, 78 ετών, και έπασχε από καρκίνο στον πνεύμονα.

O 78χρονος ανέβασε πυρετό και εισήχθη στο νοσοκομείο της Νίκαιας στις 18 Μαρτίου. Εκεί του έγινε τεστ Covid, το οποίο βγήκε θετικό και μεταφέρθηκε στην κλινική κορονοϊού του νοσοκομείου – ουσιαστικά η πρώην παθολογική – από όπου λήφθηκε και το βίντεο από άλλον ασθενή.

Σύμφωνα με την ανάρτηση, ο ασθενής ζητούσε να ουρήσει και η απάντηση ήταν «να τα κάνει στα πάμπερς». Σε νεότερη ανάρτηση, με την οποία ανακοίνωσε και τον θάνατο του ασθενή, ο δικηγόρος ενημερώνει ότι υπάρχει και άλλο οπτικοακουστικό υλικό και ότι «η οικογένεια είναι αποφασισμένη να το φτάσει μέχρι το τέλος».