ΤΑ ΜΠΛΟΚΙΑ

Ειδήσεις και αναλύσεις από τη Λέσβο και την Ελλάδα με αριστερή ματιά!

Απόψεις Δεύτερο Θέμα

Οι αθεόφοβοι και το εμβόλιο

Κύριο εργαλείο γι’ αυτό, το εμβόλιο. Που μπορεί ακόμα να μην το είδαμε. Μπορεί να διαβάζουμε ότι θα έρθει κάποια στιγμή. Αλλά κανένα πρόβλημα για τη χυδαία, προπαγάνδα της εξ εμβολίου σωτηρίας. Κανένα πρόβλημα για τις γλωσσοκοπάνες που περιγράφουν περισπούδαστα και περιδιαγραμμάτου το σύστημα διανομής των δόσεων που δεν έχουμε. Κανένα πρόβλημα για την εξύμνηση των αρίστων που μας φέρνουν το εμβόλιο, αλλά και για τη γενναιότητα του αρχηγού τους, που θα εμβολιαστεί πρώτος. Το εμβόλιο, εν ολίγοις, που προορίζεται να προστατέψει εμάς από τον κορωνοϊό, επιστρατεύεται να προστατέψει την κυβέρνηση από μας.

Ας αφήσουμε τα ψέματα που κρύβει αυτή η προπαγάνδα. Το πόσες δόσεις και πότε θα έρθουν.  Άρα το πότε θα υπάρξει η ποθητή ανοσία. Ακόμα και το πόση δημοκρατία θα ξοδέψουμε εν ονόματι της πανδημίας. Το θέμα είναι ότι, με τον χυδαίο, διχαστικό και προκλητικά ιδιοτελή τρόπο που χειρίζονται το εμβόλιο, ενισχύουν το ρεύμα καχυποψίας. Αφού ΑΥΤΗ η κυβέρνηση και ΑΥΤΟΣ ο πρωθυπουργός το προπαγανδίζουν με ΤΕΤΟΙΟΝ τρόπο, κάτι ύποπτο συμβαίνει. Που πάει να πει ότι το εμβόλιο, που μόνο οι επιστήμονες είναι ειδικοί να το κρίνουν, μολύνεται με την αναξιοπιστία της κυβέρνησης.  Έτσι που στους λίγους «ψεκασμένους» να προστίθενται πολλοί προβληματισμένοι. Ανάμεσά τους και πλήθος υγειονομικών.

Βουλώστε το, θα πει ο ψυλλιασμένος. Αφήστε στους επιστήμονες αυτή την ευαίσθητη υπόθεση. Αφήστε το εμβόλιο μακριά από τη βουλιμία σας. Δεν θα εισακουστεί, δυστυχώς. Γιατί το εμβόλιο της υπευθυνότητας για τέτοιους αθεόφοβους δεν έχει κατασκευαστεί ακόμα.