ΤΑ ΜΠΛΟΚΙΑ

Ειδήσεις και αναλύσεις από τη Λέσβο και την Ελλάδα με αριστερή ματιά!

Απόψεις Δεύτερο Θέμα

Στην Αττική (οδό) που πήγαινα κόλλησα στο χιονάκι κι όλοι μαζί φωνάξαμε…

Διαβάζουμε στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΉ: «Καμία ένδειξη για την τέλεση αξιόποινης πράξης δεν εντόπισαν οι οικονομικοί εισαγγελείς μετά από έρευνες πέντε και πλέον ετών για τους δύο πολιτικούς (Δημ. Αβραμόπουλος και Άδωνις Γεωργιάδης) και για αυτό οι σχετικοί φάκελοι τέθηκαν στο αρχείο.»

Αμέσως μας ήρθε η απορία: Ποιος φταίει για το σκάνδαλο NOVARTIS;

Κι αμέσως μας ήρθε κι η απάντηση:

«Φταίμε κι εμείς, φταίτε κι εσείς, φταίνε κι οι άλλοι. Μα πάνω απ’ όλα φταίει ο Χατζηπετρής…»*

Κορωνοϊός: Εκατόν έντεκα νεκροί. Συνολικά 22.748 θάνατοι. Εκτός θέματος. Περπατάμε το τελευταίο μίλι. Βλέπουμε φως στο τούνελ. Πάμε παρακάτω.

Φουρθιωτιάδα-σήριαλ SMS-Γιώργος Γεραπετρίτης,καθηγητής συνταγματικού δικαίου.

Προτού λαλήσει ο κόκορας, τρεις φορές θα μ’απαρνηθείς.

«Ουδέποτε έχω δει ούτε γνωρίζω εξ όψεως τον κύριο Φουρθιώτη. Απάντησα σε οχλήσεις του όταν ο ίδιος επικαλείτο απειλές κατά της ζωής του. Αν από αυτό συνάγει οποιαδήποτε ευθύνη, έχει απλά παραιτηθεί από τη λογική».

Αβρότητες.

«Χρόνια πολλά κύριε Φουρθιώτη. Σας ευχαριστώ από καρδιάς για την προβολή και την εκτίμηση. Να είστε πάντα χαμογελαστές και αγαπητός».

Ρύθμιση κατά παραγγελία.

«Καλησπέρα κύριε Φουρθιώτη και συγγνώμη για τη δυσκολία επικοινωνίας… σε επικοινωνία που είχα με τον κύριο Λιβάνιο μου μετέφερε ακριβές περιεχόμενο της οδηγίας και ό,τι είχε εξαρχής αναρτηθεί. Επιπλέον ο κύριος Γεωργιάδης και ο κύριος Πέτσας με ενημέρωσαν ότι δεν είχαν δεσμευθεί για οτιδήποτε άλλο. Στο νομοσχέδιο υπάρχει ρύθμιση για τα τηλεπαράθυρα και για την παράγραφο στο εθνικό συμβούλιο ραδιοτηλεόρασης η οποία θα βελτιωθεί. Θα υπάρξει νέα νομοθετική πρωτοβουλία σχετικά σύντομα που θα αφορά περιφερειακούς σταθμούς με εκτίμηση, Γεραπετρίτης».

Γιώργος Γεραπετρίτης υπουργός Επικρατείας-δεξί χέρι του Κυριάκου Μητσοτάκη. Άραγε τι τους ένωνε με τον Μένιο Φουρθιώτη και του έκαναν τεμενάδες; Άραγε τι τους χώρισε από τον Μένιο Φουρθιώτη και τους κρεμάει στα μανταλάκια;

Επιτέλους είδαμε μια άσπρη μέρα. Το επιτελικό κράτος ως συνήθως ζαλίστηκε ολίγον. Έτσι όπως ξαφνικά εμφανίστηκε η χιονόπτωση αιφνιδιάστηκαν! Εδώ και μια εβδομάδα τους προειδοποιούσε η ΕΜΥ! Άτυχος ο Μητσοτάκης. Όλα ανάποδα του τυχαίνουν. Εάν αυτό το χιόνι έπεφτε την περίοδο των καταστροφικών πυρκαγιών, τώρα και τα δάση δεν θα είχαν καεί και δεν θα υπήρχαν αποκλεισμένοι στην Αττική οδό. Δεν είναι δυνατόν δύο συνεχόμενους χειμώνες να πέφτουν χιόνια. Μας κατέστρεψε η κλιματική αλλαγή.

Κατά τα άλλα αναμένουμε την επόμενη δημοσκόπηση του Φεβρουαρίου. Ή καλύτερα, μια νέα έκτακτη δημοσκόπηση της τελευταίας εβδομάδας του Ιανουαρίου. Για να δούμε πόσες επιπλέον μονάδες τσίμπησε η ΝΔ. Λίγες ακόμα τέτοιες επιτυχίες και βαδίζει προς σίγουρη αυτοδυναμία ακόμα και με την απλή αναλογική.

Το επιβεβαιώνουν 29 κατασκευαστές πλυντηρίων!

 

*μια μικρή αυθαιρεσία στους στίχους του Λουκιανού Κηλαηδόνη